szafonix 18 Napisano 23 Października 2019 Topować/fimmować juz panne, czy jeszcze sie wstrzymac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 23 Października 2019 Tak mozesz trenowac. A co ona taka wyciagnieta jak zyrafa ? Daj jej wiecej swiatla. Generalnie to zjebales, bo juz dawno lst trzeba bylo robic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 23 Października 2019 @CheMsKuN a moge zrobic jej topping i do tego lst i ja poprowadzic wzdluz okręgu doniczki powoli?, mam dziury po bokach w doniczce wiec poki co to mi sie to wydaje najlepszą opcją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 23 Października 2019 Chcesz to kombinuj, ale lodyga jest juz dosc gruba i mozesz latwo polamac planta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 23 Października 2019 @CheMsKuN jebać, zrobie tylko topping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 24 Października 2019 @szafonix za słabe masz światło bo wciągnięta i nie krzaczy się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach