@katarina80 0 Napisano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Witam, Szukam źródła oleju RSO Z min. 80% THC. Sprawa pilna, niekoniecznie tylko w Polsce. Ktos ma sprawdzone dojście? Edytowane 24 Stycznia 2021 przez @katarina80 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Stycznia 2021 @@katarina80 polacy w holandii wytwarzają ale nie mam kontaktów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszkownik 1 Napisano 27 Stycznia 2021 W dniu 29.08.2019 o 16:45, Gość napisał: wiemy jak działa świat i internet . sam też nie ufam komuś kogo nie widzę. jestem w stanie zaoferować pomoc więc ją oferuje... Mój znajomy ma laboratorium w Hiszpanii i pomaga każdemu co zwróci się o pomoc. Widziałem na własne oczy więc nie mam potrzeby kłamać. Moja matka miała raka macicy i piersi, wiem jak ciężko patrzy się na kogoś bliskiego w takim stanie i w tym stanie bezradności... sam kupiłem raz jakiś poprostu olej nieznanego źródła bez badań za cenne złotówki .... znajomy ma badania laboratoryjne które może pokazać w każdej chwili. Produkt dostosowuje bezpośrednio pod osobę. a nawet jak trzeba to zaprasza śmiało po odbiór osobisty. Potrzebuje taki olej ze sprawdzonego źródła. Jak mogę się z tobą skontaktować? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) @baszkownik taki olej to na miejscu trzeba było by kupić tam gdzie to legal, dużo jest wałkarzy Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tjarda 0 Napisano 27 Maja 2021 Część mój brat ma raka na jelicie wycięty w klinice w Szwajcarii ma Hemie odradził mu nawet onkolog znajomy szukam dostępu do rso i cbd to dostępny jak to brać dokładnie itd skąd brać dobry sprawdzony produkt proszę o informacje mój email tjarda@interia.pl pozdrawiam Łukasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Claudynka 0 Napisano 14 Czerwca 2021 @Gość Green Maestro hey wpadłam na wątek bo szukam pomocy - mąż miał raka migdała jest po operacji czeka go jeszcze radioterapia. Jeżeli to możliwe proszę o kontakt na maila: Claudia.mandrysch@live.de. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek 0 Napisano 16 Czerwca 2021 Chciałem powiedzieć że moja znajoma wzięła RSO oryginał. Czyli jakieś 90 % stężenia . Pół ziarka ryżu. I odleciała spala 12 godzin nie można było dobudzić. Potem 1 dzień czuła się osłabiona. Dlatego zalecana dawka dla początkujących powinna być rozmiarów łepek od szpilki podawana z łyżką miodu , dlaczego miodu ponieważ złagodzi działanie psychoaktywne . To tak z mojej obserwacji może komuś się przyda. Pozdrawiam wszystkich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anngor 0 Napisano 15 Sierpnia 2021 Cześć, mój Teść ma glejaka szukamy dostępu do oleju RSO Proszę o pomoc! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 4 Sierpnia 2022 Chciałbym odświerzyć temat , orientuje się ktoś czy w Holandii można gdzieś kupić tem olej RSO , nie od kogoś tylko w jakimś sklepie sptece @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 4 Sierpnia 2022 @Gibexnator trzeba chyba mieć receptę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 5 Sierpnia 2022 Znalazłem taką strone ruro420buds.com tam jest olej rso 21 CBD 74 THC. Za 60 gram 1500 EURO. Tylko czy to pewniak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Sierpnia 2022 fejk pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pewnysiew 3 Napisano 16 Stycznia 2023 Nie koniecznie musi być rso kto w temacie ten wie że chodzi tylko o koncentrat który można łatwo zrobić co prawda będzie miał mniej thc ale wszystko zależy od dawki a mowa tu o maceracie konopnym w oliwie z oliwek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 05/08/2022 o 07:46, Gibexnator napisał: Znalazłem taką strone ruro420buds.com tam jest olej rso 21 CBD 74 THC. Za 60 gram 1500 EURO. Tylko czy to pewniak. RSO kupuj tylko od osoby którą znasz i jej ufasz zdecydowanie lepiej/bezpieczniej jest kupić susz i samemu zrobić RSO- tylko w ten sposób będziesz wiedział co jest w środku, bo istnieje duże ryzyko nie tylko niskiego stężenia THC ale przede wszystkim, że do oleju trafiły odpady i zapleśniały towar; bo to właśnie jest najlepsza metoda aby się pozbyć śmieci policz ile za 1500 Euro kupisz w Polsce zupełnie legalnie, standaryzowanego aptecznego suszu wysokiej jakości - zrobienie z niego RSO to jedno popołudnie nie wiem też dlaczego wszyscy się rzucają na olej, skoro w większości przypadków u chorych waporyzacja z balonu sprawdza się dużo lepiej ze względu na łatwiejsze dawkowanie Edytowane 17 Stycznia 2023 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 17 Stycznia 2023 @bingobum olej tak ma wysokie stężenie THC , do tego najlepiej było by dodacć cbd i mamy lekarstwo na nowotwory itp. Jestem ciekaw tych stron co w 40 minut dają recepty na medyczną marie. Korzystał ktoś ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Stycznia 2023 13 godzin temu, pewnysiew napisał: Nie koniecznie musi być rso kto w temacie ten wie że chodzi tylko o koncentrat który można łatwo zrobić co prawda będzie miał mniej thc ale wszystko zależy od dawki a mowa tu o maceracie konopnym w oliwie z oliwek Zaciekawiło mnie to. Nie lubie chemii, a oliwa z oliwek brzmi dobrze. Możesz po krótce przybliżyć sam proces? Bez linków itp tylko w odp tutaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 17 Stycznia 2023 (edytowane) @grolsch3 poczytaj na forum jak zrobić masło konopne; masło w tym przepisie możesz zastąpić dowolnym jadalnym tłuszczem; stężenie THC nigdy jednak nie będzie w takim tłuszczu tak wysokie jak w RSO jak chcesz maksymalnie naturalnie i wysokie stężenie THC to polecam haszysz (po zdekarboksylowaniu też można go jeść) Edytowane 17 Stycznia 2023 przez bingobum 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Stycznia 2023 @bingobum Masło robiłem, zależy mi na olejku, ale nie chciałbym się bawić w rozpuszczalnik czy etanoln na razie. Potrzebuję (chciałbym zrobić) coś co zastosuje np na skórę. Czytałem o tym oleju z oliwek, ma to dla mnie sens. Nawet lepiej jakbym uzyskał mniejsze stężenie thc, kiedyś i rso się spróbuję 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pewnysiew 3 Napisano 17 Stycznia 2023 5 godzin temu, grolsch3 napisał: Zaciekawiło mnie to. Nie lubie chemii, a oliwa z oliwek brzmi dobrze. Możesz po krótce przybliżyć sam proces? Bez linków itp tylko w odp tutaj Normalnie aktywujesz susz ,zalewasz go oliwą z oliwek i do wolnowaru na 70 stopni ja gotuje 8h .Proporcje według uznania .Olej ma moc mój po małej łyzce robi robotę a robiłem go z trymu ,co do leczenia mam w rodzinie osobę która go stosuje okołi 5 miesięcy i naprawdę pomaga a dokładnie ta osoba miała problem z tarczycą teraz wyniki są naprawdę dobre .Ja mój olej wlewam do kapsułek żelatynowych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Stycznia 2023 @pewnysiew super, dzięki wielkie Ziomeczku, kilka zdań a wszystko już wiem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach