bingobum 125 Napisano 17 Stycznia 2023 8 minut temu, pewnysiew napisał: ,co do leczenia mam w rodzinie osobę która go stosuje okołi 5 miesięcy i naprawdę pomaga a dokładnie ta osoba miała problem z tarczycą teraz wyniki są naprawdę dobre .Ja mój olej wlewam do kapsułek żelatynowych a są jakieś ciekawe badania o stosowaniu THC w leczeniu chorób tarczycy? jaki tam jest mechanizm działania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Stycznia 2023 @bingobum reguluje całą politykę hormonalną, sprawdzone inhalacje na bliskiej mi osobie. Dokładnie hashimoto, ale niestety nie wierzy w moc Marii tak jak my :) jak bedzie olejek, łatwiej będzie mi przekonać 😉 jak kiedyś szukałem info to thc potrafi takie rzeczy w walce z tymi dolegliwościami, niestety źródła Ci już nie podam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 6 Napisano 13 Lipca Czy olej Ros mozna zrobic z każdej odmiany? Bo nie dlugo scinam amnezia haze , silver haze i fat banana nadaje się któraś z tych odmian ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 13 Lipca Swoją drogą jakby było zainteresowanie to bym chętnie zrobił komus RSO 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian4567 1 Napisano 24 Sierpnia Potrzebuję pomocy mój 11 letni syn walczy z zosliwym glejakiem pnia mózgu dpig 4 stopnia jak zdobyć rso i podawac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 24 Sierpnia @Damian4567 masz susz zeby zrobić samemu? Ile potrzebujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian4567 1 Napisano 24 Sierpnia Nic nie mam i za wiele nie wiem w tym temacie ale będę próbowałwszystkiego zeby ratowac dziecko@Damian4567 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 24 Sierpnia (edytowane) @Damian4567 u dorosłych kuracja trwa 90dni i potrzeba na nią 60g oleju, nie wiem jak jest u dzieci musialbys sie dowiedziec. Zeby wyprodukowac 60g olejku potrzebujesz okolo 500g dobrego suszu, kilka litrow alkoholu izopropylowego 99,99% I garnek elektryczny do gotowania ryżu i kilka mniej ważnych pierdolek typu strzykawki itd. To tak najprostszym i najtańszym sposobem. Edytowane 24 Sierpnia przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian4567 1 Napisano 24 Sierpnia 3 godziny temu, Boczelli napisał: @Damian4567 u dorosłych kuracja trwa 90dni i potrzeba na nią 60g oleju, nie wiem jak jest u dzieci musialbys sie dowiedziec. Zeby wyprodukowac 60g olejku potrzebujesz okolo 500g dobrego suszu, kilka litrow alkoholu izopropylowego 99,99% I garnek elektryczny do gotowania ryżu i kilka mniej ważnych pierdolek typu strzykawki itd. To tak najprostszym i najtańszym sposobem. Dzięki wolałbym już gotowy ale dziękuję za wszystkie informacje cena tu nie gra roli byle był dobry produkt jeszcze raz dziękuję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian4567 1 Napisano 25 Sierpnia W dniu 29/08/2019 o 16:45, Gość napisał: wiemy jak działa świat i internet . sam też nie ufam komuś kogo nie widzę. jestem w stanie zaoferować pomoc więc ją oferuje... Mój znajomy ma laboratorium w Hiszpanii i pomaga każdemu co zwróci się o pomoc. Widziałem na własne oczy więc nie mam potrzeby kłamać. Moja matka miała raka macicy i piersi, wiem jak ciężko patrzy się na kogoś bliskiego w takim stanie i w tym stanie bezradności... sam kupiłem raz jakiś poprostu olej nieznanego źródła bez badań za cenne złotówki .... znajomy ma badania laboratoryjne które może pokazać w każdej chwili. Produkt dostosowuje bezpośrednio pod osobę. a nawet jak trzeba to zaprasza śmiało po odbiór osobisty. Witam potrzebuje olejku dla 11 letniego syna który umiera na guza pnia muzgu 5 minut temu, Damian4567 napisał: Witam potrzebuje olejku dla 11 letniego syna który umiera na guza pnia muzgu @Damian4567 witam potrzebuje olejku dla 11 letniego syna który umiera na dpig 4 stopnia jest to nie uleczalny guz pnia mozgu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 25 Sierpnia (edytowane) @Damian4567 na Facebooku sa grupy polskie i zagraniczne zrzeszające ludzi używających rso. Znajdziesz tam też sprzedawców, ale jak z ich wiarygodnością to nie wiem... Edytowane 25 Sierpnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano 5 Września (edytowane) Jest olej 80% (extractum purum 80%thc) można kupić w aptekach polskich. Do lekarza po receptę i ściąganie do siebie leku lub wyprawa do wwa. Są lekarze, którzy obsługują pacjentów zdalnie. Mamy XXIw, internet i legalną MM. To jest wykonalne. https://www.gdziepolek.pl/produkty/118793/ekstrakt-do-waporyzacji-extractum-purum-80-thc-marihuana-lecznicza-medyczna/apteki?pvid=277628 Edytowane 5 Września przez Wladimir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach