Lady Green 2,544 Napisano Niedziela o 08:36 (edytowane) 4 minuty temu, cichy00711 napisał: @Lady Green zamiast mi odpisywać zajmij się odpisywaniem na pytania!!! A ja będę robić to na co mam ochotę... 🤷♀️ A Ty te wykrzykniki to sobie wiesz gdzie wsadź. P.s. ale jakbyś nie wiedział gdzie to może ktoś pomoże. Edytowane Niedziela o 08:40 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Niedziela o 08:40 3 minuty temu, Lady Green napisał: A ja będę robić to na co mam ochotę. 🤷♀️ A te wykrzykniki to sobie wiesz gdzie wsadź. Tobie w dziurkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano Niedziela o 08:42 1 minutę temu, cichy00711 napisał: Tobie w dziurkę @cichy00711 nie, w swoją doopę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano Niedziela o 08:54 "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. " 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy00711 7 Napisano Niedziela o 09:01 6 minut temu, Cholender napisał: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości. " 🤭 To dobrze, że nie mam zaburzeń osobowości bo nie używam więcej niż 3 wykrzykniki... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 642 Napisano Niedziela o 09:06 @cichy00711 odstaw klawiature weź leki i bezie git, bo z tego co piszesz to tak jakbyś nie umiał czytać ze zrozumieniem albo szukasz dziury w całym, tak czy inaczej nie czaje twojej bazy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 5 Napisano Niedziela o 11:21 opcję z neem znam i stosuję, co prawda dodaję kilka kropli płynu do mycia naczyń lub mydło szare miałem konkretnie na myśli ozonator gdyż mam taki na stanie, nie tracę czasu na zabezpieczenie namiotu, nie brudzę nim namiotu jak przy pryskaniu o ile coś spadnie itp tak czy siak myślę, iż nie warto się tutaj kłócić. Dobra atmosfera przede wszystkim 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano Niedziela o 14:12 @ChybaTy moje zdanie na temat ozonatora chyba już znasz? Jeśli nie to napiszę bardziej bezpośrednio - osobiście nie odważyła bym się. Mam (inny niż ten z linka) ale używałam go od nowości raz - ostatnio po tym jak pleśń mi wjechała do namiotu przez brak osuszacza. Raz na ruski rok ok ale nie zamiast filtra. Roślinki opuściły wtedy na czas zabiegu pomieszczenie które było poddawane zabiegowi. Jeśli czujesz się na tyle kompetentny w temacie, działaj i ucz innych. No i ja się chyba nie kłócę? Czy się kłócę? 🙈🤫 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChybaTy 5 Napisano Niedziela o 16:15 jeszcze jakiś czas temu wyciągnąłem jedną, podpadała mi wyglądem. Mogłem wrzucić ją do osobnego pokoju i stestować... 2 godziny temu, Lady Green napisał: No i ja się chyba nie kłócę? Czy się kłócę? 🙈🤫 prowodyr 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach