Boczelli 3,466 Napisano Sobota o 19:20 @Monako widzialem, nawet o niej myslalem ale jeszcze u nikogo nie widziałem zeby zapytac jak się sprawuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano Sobota o 19:26 @Monako Jest takie coś . Ale nie wiem czy od kręcenia szlug to przechodzi. Chyba bardziej od tego jak zajarasz szluge i nie umyjesz łap i je zaczniesz dotykać. Sam raz to odjebalem hehe. Weź tam poczytaj https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wirus_mozaiki_tytoniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano Sobota o 19:33 Tez mialem mozaikę na roślinkach nie palac fajek, ale zapylic to tu nie ma jak czym niby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 803 Napisano Niedziela o 10:13 @Boczelli @swistbuds @Boczelli ja to sobie kupię tą nagrzewnice jak kablami nie będzie rezultatu Chodziło mi o kręcenie blanta z różnych tematów w ciągu uprawy czy ma wpływ na hermę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano Niedziela o 10:20 @Monako a osuszacz Ci nie podnosi temperatury? Ja uzywalem nawet na wegu, nastawialem osuszacz np. Na 60% w boxie i dmuchal cieplym powietrzem. Ta nagrzewnica spoko bajer nawet ba stronie producenta za około 100e można kupić ale 540W troche zniechęca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 803 Napisano Niedziela o 10:20 Dzień 38 Rosliny tak się mają dostały chyba ostatni pokarm bądź przed ostatni bo jeszcze trzymam je 3 tyg max @Boczelli ja nie używam osuszacza mam w normie wilgotność 45/50 Moje kable grzewcze zachowują się jak osuszacz 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano Niedziela o 10:29 @Monako co to za model tych kabli? O ile stopni ci podnosza temp w boxie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano Niedziela o 11:38 @Monako Nie mam pojęcia jak to się ma do tego , ale ta minimalna sterylność w postaci rękawiczek jest wręcz wskazana jak wbijasz do boxa co działać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 803 Napisano Niedziela o 12:28 @Boczelli mam dwa kable po 100w i termostat w pomieszczeniu gdzie namiot stoi jest 13/14 C a w namiocie 25C 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 803 Napisano Niedziela o 19:00 @swistbuds @Boczelli ej jak mamy te wpadki to z nich wychodzą pestki czy tylko z bananów ? W takim przypadku jak ja mam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano Niedziela o 19:58 @Monako Ty masz jajca i pestki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,994 Napisano Niedziela o 22:43 Dwa kable po 100w zrobią robotę, zawsze możesz zmniejszyć wyciąg. Czy nie? Przynajmniej ja się tak bawię klimatem. Na zewnątrz namiotu mam raczej ciut zimniej niż Ty. Poza tym ta nagrzewnica w środku namiotu to chyba byłaby za mocna. Chociaż trudno coś napisać więcej o niej jak to nowość i do końca nie wiadomo jak się sprawuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano Poniedziałek o 07:27 @Grzechoczący Grzechotnik właśnie też o niej myslalem, ale nic o niej nie ma na YT czy ogolnie w necie. Niby ma 10 stopni regulacji mocy. U mnie też zimno i szukam czegos co by pomogło a nie ojebalo tony prądu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,994 Napisano Poniedziałek o 08:43 @Boczelli mnie się sprawdzają te kable grzewcze. Na portalach aukcyjnych sporo, ale szukaj cienkiego kabla jak ma Monako, widziałem u WBB grube. Lepiej się je układa po prostu. Mam pod growbagami też matę grzewczą do terrarium. Łącznie np w namiocie 0.5m kabel 120w i matę grzewczą 35w i sterując dobrze wentylacją pc na zewnątrz boxa 10° a w środku dnia w boxie 23-24° Trzeba wyczuć i trochę pobawić się, posprawdzać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano Poniedziałek o 10:46 Zamowilem jednak ta nagrzewnice ze Spidera, także bedzie testowana za kilka dni. Finalnie będę chciał podpiąć ja do dwóch boxow połączonych ze sobą 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 102 Napisano Poniedziałek o 19:00 @Monako Możesz zapodać link do tych kabli jaki koszt zakupu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach