Skocz do zawartości
Monako

AYAHUASCA PURPLE Lampa MH FCE3000 300w

Rekomendowane odpowiedzi

@Monako a osuszacz Ci nie podnosi temperatury? Ja uzywalem nawet na wegu, nastawialem osuszacz np. Na 60% w boxie i dmuchal cieplym powietrzem. Ta nagrzewnica spoko bajer nawet ba stronie producenta za około 100e można kupić ale 540W troche zniechęca 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 38

Rosliny tak się mają dostały chyba ostatni pokarm bądź przed ostatni bo jeszcze trzymam je 3 tyg max 

IMG_0876.jpeg

IMG_0875.jpeg

IMG_0873.jpeg

IMG_0872.jpeg

IMG_0871.jpeg

IMG_0870.jpeg

IMG_0868.jpeg

@Boczelli ja nie używam osuszacza mam w normie wilgotność 45/50 

Moje kable grzewcze zachowują się jak osuszacz 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa kable po 100w zrobią robotę, zawsze możesz zmniejszyć wyciąg. Czy nie? Przynajmniej ja się tak bawię klimatem. Na zewnątrz namiotu mam raczej ciut zimniej niż Ty. Poza tym ta nagrzewnica w środku namiotu to chyba byłaby za mocna. Chociaż trudno coś napisać więcej o niej jak to nowość i do końca nie wiadomo jak się sprawuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli mnie się sprawdzają te kable grzewcze. Na portalach aukcyjnych sporo, ale szukaj cienkiego kabla jak ma Monako, widziałem u WBB grube. Lepiej się je układa po prostu. Mam pod growbagami też matę grzewczą do terrarium. Łącznie np w namiocie 0.5m kabel 120w i matę grzewczą 35w i sterując dobrze wentylacją pc na zewnątrz boxa 10° a w środku dnia w boxie 23-24°

Trzeba wyczuć i trochę pobawić się, posprawdzać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi