Bluetooth83 11 Napisano 10 Października Witam próbuje dodać zdjęcia z galeri ale wyskakuje zamiast jpg. Jakiś dziwny skrót hepi. Jak dodać zdjęcia Z góry dziękuję za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,599 Napisano 10 Października Google i wpisujesz Konwenter zdjęć-> format A na format B @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,429 Napisano 10 Października @Bluetooth83 chcesz dodać w temacie to klikasz dodaj pliki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano 10 Października Albo jestem głupi ...... Kiedy właśnie dodaje zdjęcie z mojej galeri to nie wczytuje jako jpg. Tylko heic. I nie wiem jak to zmienić żeby wczytywał się jpg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 603 Napisano 10 Października @Bluetooth83 1 hour ago, Boczelli said: Google i wpisujesz Konwenter zdjęć-> format A na format B @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kornik 66 Napisano 10 Października @Bluetooth83 Jak masz możliwość to przerzuc sb zdjecia z tele na komputer i z komputera wrzuć tutaj, powinno zadziałać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 11 Napisano 10 Października Niestety nie używam komputera Więc tak, skonwertowałem pliki na jpg. Zmieniłem ich wielkość tj. 2 zdjęcia, każde z nich ma 2.47 MB =4.94 MB Tutaj pokazuje że maksymalnie mogę przesłać 13.67 MB a i tak pokazuje że pliki są za duże...... 🤔🤔🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach