FantastycznyPanLis 34 Napisano 8 Października Cześć i czołem czy tak może zostać? Box wymiary 35x35x90 nie ma miejsca na filtr węglowy w środku boxa Filtr Can Lite 150 do 165 m3/h Wentylator 100m3/h ale czy wentylator może być tak zamontowany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 8 Października @FantastycznyPanLis u mnie taki uklad nie dzialal. Gdy powietrze bylo wypuchane przez filtr to ten momentalnie sie zatykal. Gdy wrocilem do pierwotnej konfiguracji wszystko zaczelo smigac jak powinno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano 8 Października 7 minut temu, moonka napisał: @FantastycznyPanLis u mnie taki uklad nie dzialal. Gdy powietrze bylo wypuchane przez filtr to ten momentalnie sie zatykal. Gdy wrocilem do pierwotnej konfiguracji wszystko zaczelo smigac jak powinno Tylko czy w tym boxie zmieści się twoja pierwotna konfiguracja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 8 Października @FantastycznyPanLis no filtr zamiast wyciągu Poziomo powiesisz to się zmieści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 8 Października @FantastycznyPanLis trzeba bylo przemyslec wszczytko przed zakupem😉 nie jest to zloslowosc a jedynie stwierdzenie faktow🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano 8 Października 12 minut temu, Adi_ejol napisał: @FantastycznyPanLis no filtr zamiast wyciągu Poziomo powiesisz to się zmieści właśnie jest problem z tym filtr jest za wielki, Coś takiego chciałem wykombinować no ale od ścianki filtr kończy się praktycznie na równo z otworem bo myślałem że zmieszcze kolanko 90 stopni do filtra potem przejście na kawałek rury i do wentylatora, ale raczej nie wyjdziem Więc chyba jedyna opcja to zostawić tak jak jest i przetestować, bardzo mi zależy aby zapach nie wydobywał się spoza boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 8 Października No nie zostawia ten namiot zbyt wiele miejsca na jakiekolwiek operacje xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Października @FantastycznyPanLis nie ma szans zeby to się sensownie zmieściło. Wsadz sama rure do boxa, a filtr i wentylator po za. Z tym że filtra na początku nie będziesz potrzebował, dopiero jak pojawi się zapach, zwiększa to jego żywotność 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 8 Października (edytowane) Zobacz filtry secret jardin. Kojarze, ze mieli jakis malutki model i mogl by on sie tutaj zmiescic Edytowane 8 Października przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach