Bumblebee 3 Napisano 7 Października Hej, potrzebuje waszej pomocy! Nie mogę znaleść nic na ten temat. Mam super Lemon Haze na balkonie, w przeciągu 2 tygodni zmienił kolor liści z zielonych na takie purpurowe, ciemno fioletowe ale, topki są zielone, z tego co oglądałem to super Lemon Haze powinien być jasno zielony. A kolejna sprawa to małe te topki mi się wydają, fakt była późno wysiana bo jakoś pod koniec Maja. Aktualnie pogoda między 6’C do 25’C. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Października @Bumblebee taka genetyka czasami od zimna mogą się zrobić liście fioletowe le tutaj na geny bym stawiał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 7 Października @Bumblebee zdecydowanie zmienila kolor od zimna w nocy 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Października Że Ci jeszcze przez to rusztowanie nikt nie zajebał jej to szacun 😂 a tak w ogóle to albo masz jaja ze stali albo nie wiesz co Ci grozi za taki kwiatek na balkonie :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumblebee 3 Napisano 7 Października @Grzechoczący Grzechotnik hehe ani jedno ani drugie 😂 Z Niemiec jestem 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 7 Października Bier tą zieloną siatkę.... do scroga się przyda 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumblebee 3 Napisano 7 Października @moonka do kiedy można ją trzymać maksymalnie? Albo do jakich temperatur @WBB siatka jest moja 😂 działka i rusztowanie też 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Października @Bumblebee a ja słyszałem że teraz tam kradną bardziej niż w ojczyźnie 😉 żeby to spuchło to potrzebujesz dużo więcej lepszego światła/słońca. O to teraz będzie ciężko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bumblebee 3 Napisano 7 Października @Grzechoczący Grzechotnik tak, jak masz gdzieś w bloku na parterze to kroją czy na ogródkach jakiś. U mnie jest to na 1 piętrze i to jest prywatny budynek z działką ogrodzony. Dodatkowo są 2 duże psy to się nie boję. Z tym że faktycznie może być ciężko żeby spuchło. Tyle że to na własny użytek tak czy inaczej, ale zastanawia mnie 1 rzecz. Ostatnio wysuszyłem małego topka i czuć to jak by jakaś borówka, jagoda czymś takim a nie typowym Lemon Haze 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 7 Października @Bumblebee w opisy producentów to przestałem wierzyć już dawno. Najważniejsze że miło pachnie i oby klepało i trzymało jak najdłużej 😎 pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach