FantastycznyPanLis 34 Napisano 6 Października Cześć, przychodzę z zapytaniem o odmiane, potrzebuje czegoś niskiego do boxa o wymiarach 35x35x90, jedna roślinka myśle że automat, gdyż to moja pierwsza roślinka Chciałbym aby dominowała sativa Myślałem nad: - Gorilla Glue Auto - Blue Amnesia Auto (tylko tu do 1m) proszę podrzućcie jakąś fajną prostą odmianę na pierwszy raz jak nic nie znajdę to chyba pójde w 60 day Grapefruit lub coś 50/50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 6 Października @FantastycznyPanLis https://nasionamarychy.pl/nasiona-marihuany-outdoor-na-dwor/2871-16895-auto-jack-herer.html @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 6 Października Na pewno nie automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano 6 Października @Boczelli zatem co byś polecał dla początkującej osoby? jaki Fotoperiod jest w stanie wybaczyć błędy początkującego, przeważa sativa i jest niska? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 6 Października (edytowane) @FantastycznyPanLis sativy nie są niskie indica jak już https://nasionamarychy.pl/nasiona-konopi-100-indica/4608-5591-og-kush.html Edytowane 6 Października przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 5 Napisano 13 Listopada W dniu 06/10/2024 o 18:42, Boczelli napisał: Na pewno nie automat Dlaczego odradzasz automat jako pierwsza rośline? Sam jestem poczatkujacy w tym temacie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 13 Listopada @hazera bo automat nie wybacza bledow i potrzebuje reki doswiadczonego growera😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach