Alipomagali420 0 Napisano 3 Października Mam okazję zakupić E papierosa z olejkiem thc za 200zł taki stick. Mówi że to z zagranicy i że klepie po 10 buchach ale nic na ten temat nie wiem i nie czytałem wiec wolałem się dowiedzieć z jakiegoś forum może ma ktoś wiedze na ten temat? dałem zdjęcie jak to wygląda jak to oglądałem ale firma nie znana i ponoć nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano 3 Października @Alipomagali420 no co chcesz wiedzieć. Normalne cartridże z ekstraktem, mozesz sam taki zrobic jak masz troche wiedzy i sprzetu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 3 Października @Alipomagali420 Siema. Ja robię sam olejki. To jest pen na cardige 510. Jeden z najpopularniejszych. Ogólnie możesz kupić puste i wlewać co tam chcesz. Uważaj bo może dać Ci olejek hhc. Pen to koszt 10e a cardige nie oryginalny 5e lub oryginalny od ccel to koszt powyżej 10e. Jeśli to zaufany ziomek możesz spróbować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alipomagali420 0 Napisano 3 Października @Boczelli Chciałem się dowiedzieć czy to nie jakiś syf albo wynalazek kiedyś była jakaś gruba akcja że w stanach umierali od epa z thc i mi to zostało w głowie @swistbuds Dziękuję za informację:)) a jest sposób żeby sprawdzić czy to thc czy hhc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 4 Października @Alipomagali420 @Alipomagali420 Często na cardige od jakiś producentów masz ich logo. Olej hhc jEst bardzo ale to bardzo gęsty. Olej z rosinu powinien się bardziej przelewać ale też nie zawsze zależy kto jak Ci zrobi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach