szafonix 18 Napisano 7 Października 2019 Elo, czy ta roslinka wyglada ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 7 Października 2019 @szafonix ona ma 3 tygodnie? za mała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 7 Października 2019 1 minutę temu, Tester napisał: @szafonix ona ma 3 tygodnie? za mała 3 tydzien sie zacznie jutro ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 7 Października 2019 @szafonix zresztą jak to nie automat to możesz ją trzymać na wegu ile chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 7 Października 2019 @Tester Wiem wiem, tylko sie chciałem spytać czy z nią wszystko git jets poki co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 7 Października 2019 @szafonix z perspektywy tego zdjęcia ciężko stwierdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Października 2019 Nauczcie sie ze do oceny fotki tylko bez wlaczonego panelu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach