szafonix 18 Napisano 5 Października 2019 Czy przy fotoperiodach można na fazie vege ustawić im 24h swiatła? jezeli nie to dlaczego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 5 Października 2019 @szafonix można a czemu nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 5 Października 2019 @Tester Słyszłem od tekiego łepka w holandii że niby nie można dlatego wolałem się upewnić. thx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 5 Października 2019 @szafonix ale lepiej moim zdaniem dać 18/6h albo 20/4h zawsze to sprzęt odpocznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 5 Października 2019 @Tester Ja teraz mam 18/6 i panienki lecą jak pojebane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,414 Napisano 5 Października 2019 i git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach