tekla123 0 Napisano 5 Października 2019 Od wczoraj zauważyłem ze krawędzie górnych liści robią się jaśniejsze a końcówka jednego z nich uschła. Jest trzymana w temperaturze 24 stopni podlewana co dwa dni i używam żarówki led oddalonej o 10-15 cm. Została przesadzona do większej donicy jakieś 4 dni temu a wiec nie jest nawoziłem jej narazie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Października 2019 W jakiej ziemi ja trzymasz ? Jaka iloscia wody podlewasz ? Ile W. ma ta zarowka led ? Jesli mozesz to daj fotke z wyl. panelem, z tej fotki ciezko cokolwiek wywnioskowac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekla123 0 Napisano 5 Października 2019 Kupiłem ziemie która ma pH 5.5-6.5. I podlewam na oko być może ostatnio przesadziłem ale na 10l donice myśle ze 100-150ml wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekla123 0 Napisano 5 Października 2019 Panele maja w sumie 60W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekla123 0 Napisano 5 Października 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Października 2019 Nic jej nie jest, szok po przesadzeniu. Nowa ziemia, wiecej substancji odzywczych, bedzie sie przebarwiala az po kilku dniach stanie sie rownomiernie zielona. Takie jest moje zdanie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekla123 0 Napisano 5 Października 2019 @CheMsKuN tylko z jedna końcówka liścia jest uschnięta tak na dlugosc jednego milimetra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 5 Października 2019 @tekla123 może za mało wody lejesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 5 Października 2019 wydaje mi sie ze wody za mało na 10 litrow ziemi 150ml to nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach