Adi_ejol 629 Napisano 23 Września 2024 Siemka, znalazłem jakiś poradnik na temat nawożenia automatów z użyciem biotabs, ale mam kilka pytań. 1. Mam tylko ziemie light mix, nie lepiej było by wrzucić jednego Tabsa na start, bądź po tygodniu a tego drugiego tak jak w poradniku, w okolicy 5 tygodnia? 2. Mogę dodać do ziemi silicium flash? 3. Czy tak jak w tym ogólnym poradniku biotabsa podlać bakteriami w 5 tygodniu? Ewentualnie gdyby ktoś miał swoją taktykę do nawożenia automatów biotabsem to chętnie usłyszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,706 Napisano 23 Września 2024 (edytowane) @Adi_ejol to nie używasz ziemi z poprzedniego grow? 1 Lepiej dolozyc drugiego pozniej niz od razu przesadzic, także ja bym zaczal od 1. Chociaz automaty z reguły lubią duzo żarcia, ale 2 tabsy wydaje mi się za duzo. 2 tak od razu dodajesz jak przygotowujesz glebe 3 tak Edytowane 23 Września 2024 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 629 Napisano 23 Września 2024 @Boczelli z racji, że nie do końca poradziłem sobie z nawożeniem to wolałem kupić nową XD a co myślisz o taktyce chatugpt? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,706 Napisano 23 Września 2024 @Adi_ejol tez nie wydaje się być zła, jedynie bactrexu nie dawalbym zbyt czesto zamiast tego orgatrex @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 629 Napisano 23 Września 2024 @Boczelli A to podlanie bactrex + orgatrex 24h przez zasadzeniem? Nie chce im na start napchać za dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,706 Napisano 23 Września 2024 @Adi_ejol ja podlewam dopiero po przesadzeniu do docelowej czyli jak maja tydzień lub dwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 629 Napisano 23 Września 2024 No to zacznę od sypkich nawozów i jednego tabsa a bakterie dostaną jak podrosną. Będę miał porównanie z ostatnia uprawą jakie duże były podczas przesiadki. Chyba, że tabsa też im wsadzę jak podrosną? @Boczelli a podlewanie ziemi żeby ją aktywować ma jakiś sens? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,706 Napisano 23 Września 2024 @Adi_ejol jak docelowo chcesz im dawac 2 tabsy to pierwszego mozesz wsadzic od razu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach