Tester 1,408 Napisano 18 Lutego 2019 Ceny marihuany w Holandii Ceny konopi indyjskiej w Holandii mogą się od siebie znacząco różnić. Zależy to w dużej mierze od odmiany marihuany oraz od lokalizacji coffeshopów. W Holandii możesz bez problemu kupić marihuanę, jednak musisz mieć ukończone 18 lat oraz możesz nabyć maksymalnie do 5 g suszu marihuany, legalnie większych ilości nie kupisz. W kraju tulipanów i wiatraków możesz najłatwiej kupić bardzo wysokiej jakości palenie. Będąc turystą w Holandii większość osób pewnie będzie chciało spróbować lokalnej marihuany lub haszyszu, gotowe jointy do palenia lub babeczki zawierające THC. W dużych miastach holenderskich bez problemu zlokalizujesz coffeeshop gdzie możesz nabyć legalnie ziółko. Odmian suszu marihuany czy haszyszu jest wiele do wyboru, różnią się działaniem i ceną. Przeważnie sprzedawcy są uczciwi i dokładnie odmierzają wagę marihuany, bo zadowolony klient jest dla holendrów ważną sprawą, buduje to renomę sprzedawcy. Grzechem było by będąc w Holandii nie spróbować jakiejś odmianki, przeważnie holenderskie palenie jest wysokiej jakości. Większość turystów chwali marihuanę holenderską za moc, smak i aromat, haszysz jest też bardzo dobry. Poniżej ceny marihuany w Holandii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 23 Lipca 2019 ja mam swojego dila w Holandii jak nie mam hajsu to biorę od niego, palenie po 5 euro za grama, palenie spod lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 @Borówa niska cena @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 23 Lipca 2019 @Gumiś wiem bo to mój znajomy więc po niskiej cenie mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 23 Lipca 2019 jarałem Amnesie Haze palenie mistrzowskie było, nie wiem czym oni karmią te konopie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 23 Lipca 2019 pewnie uprawa w hydroponice, najlepsze wszystko i są efekty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach