TaTTiTo 158 Napisano 15 Listopada 2024 Aktualizacja dzień 56 Trochę je przypaliłem chciałem oszczędzić sobie lania 2x ^^ to nic idą w miarę ok bez większych problemów pomimo tych częstych fryzjerów. Dziś w boxie przed fryzjerem Ok to czas na fryzjera Dziewczynki poza boxem Po fryzjerze znowu w domku 3 1 7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 15 Listopada 2024 @TaTTiTo zajebiscie to wyglada 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 118 Napisano 15 Listopada 2024 Jpdl ale banda😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 23 Listopada 2024 Witam, aktualizacja dzień 64 leci już sama woda. Jestem kurwa w dupie mam tylko 7 dni na dziewczynki i kosa ... 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 23 Listopada 2024 @TaTTiTo ojoj a co to się porobiło? Jakis przypal? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 23 Listopada 2024 2 minuty temu, Boczelli napisał: @TaTTiTo ojoj a co to się porobiło? Jakis przypal? odpukać, ale przeprowadzka znowu już tym razem w docelowe miejsce i nie mam transportu a musze to zrobić do 1go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 23 Listopada 2024 @TaTTiTo plantow nie dasz rady przewieźć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 23 Listopada 2024 Jedyna opcja to rower i worki niebieskie xD nic innego na razie nie przychodzi mi do glowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 23 Listopada 2024 Godzinę temu, TaTTiTo napisał: Czy to nie pleśń? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 23 Listopada 2024 Nie nie 😄 to przypalenie od lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 23 Listopada 2024 @TaTTiTo wypożycz busa i planty na pace na ten czas. Widzialem na drugim forum ze gosciu wozil 2 metrowe rosliny z outa na chate busem w Polsce 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 23 Listopada 2024 @Boczelli ja wozilem bakfietsem przez cale miasto😂 a sadzonki moja zona wiozla mi na nowa chate rowerem w koszyku na kierownicy🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 23 Listopada 2024 @moonka ja tez kiedys jechalem tramwajem z plantem, no ale to NL 😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 28 Listopada 2024 Nie chce mi się już nawet liczyć dni ... w sobotę kosa. Mam depresje przez to, pocieszam się tym że zaraz nowe będę miał 😞 2 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 158 Napisano 14 Grudnia 2024 Troszkę to trwało jak pisałem tak się stało. Nic nie doszło masakra wszystko poszło do żyda za grosze z trymem ze zdjęć. Można do zakończonych zaczynamy nową przygodę. OSTATNIE POŻEGNANIE SUSZENIE NA RATY + NIE WAŻONY ODPAD @Tester do zakończonych proszę 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach