TaTTiTo 138 Napisano 15 Listopada Aktualizacja dzień 56 Trochę je przypaliłem chciałem oszczędzić sobie lania 2x ^^ to nic idą w miarę ok bez większych problemów pomimo tych częstych fryzjerów. Dziś w boxie przed fryzjerem Ok to czas na fryzjera Dziewczynki poza boxem Po fryzjerze znowu w domku 3 1 7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 15 Listopada @TaTTiTo zajebiscie to wyglada 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 15 Listopada Jpdl ale banda😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 138 Napisano 23 Listopada Witam, aktualizacja dzień 64 leci już sama woda. Jestem kurwa w dupie mam tylko 7 dni na dziewczynki i kosa ... 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 23 Listopada @TaTTiTo ojoj a co to się porobiło? Jakis przypal? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 138 Napisano 23 Listopada 2 minuty temu, Boczelli napisał: @TaTTiTo ojoj a co to się porobiło? Jakis przypal? odpukać, ale przeprowadzka znowu już tym razem w docelowe miejsce i nie mam transportu a musze to zrobić do 1go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 23 Listopada @TaTTiTo plantow nie dasz rady przewieźć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 138 Napisano 23 Listopada Jedyna opcja to rower i worki niebieskie xD nic innego na razie nie przychodzi mi do glowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 23 Listopada Godzinę temu, TaTTiTo napisał: Czy to nie pleśń? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 138 Napisano 23 Listopada Nie nie 😄 to przypalenie od lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 23 Listopada @TaTTiTo wypożycz busa i planty na pace na ten czas. Widzialem na drugim forum ze gosciu wozil 2 metrowe rosliny z outa na chate busem w Polsce 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,559 Napisano 23 Listopada @Boczelli ja wozilem bakfietsem przez cale miasto😂 a sadzonki moja zona wiozla mi na nowa chate rowerem w koszyku na kierownicy🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 23 Listopada @moonka ja tez kiedys jechalem tramwajem z plantem, no ale to NL 😅 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 138 Napisano Czwartek o 20:10 Nie chce mi się już nawet liczyć dni ... w sobotę kosa. Mam depresje przez to, pocieszam się tym że zaraz nowe będę miał 😞 2 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach