Mnich 70 Napisano 18 Września Tak jak w temacie, ktoś wie gdzie mogę znaleźć te konkretną odmianę? Może ktoś miał styczność już i może się wypowiedzieć, bardzo mi zależy na tej odmianie " ze względów duchowych ", no i ona plus 2 inne mają być posadzone do fr którą chce się tu z wami podzielić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Września (edytowane) @Mnich to chyba jakaś lokalna odmiana mniej popularna, jakich względów duchowych 😄 Edytowane 18 Września przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,163 Napisano 18 Września (edytowane) @Mnich najlepiej napisac do tego kto stworzyl ta odmiane, jak powiesz ze ma to dla ciebie glebsze znaczenie to pewnie znajdzie kilka pestek. https://www.instagram.com/trichome_jungle_seeds?igsh=MXI0dnh6Mmkxbm81ag== https://www.facebook.com/share/ogqvq4kA6F9wwGHo/ Ewentualnie widze ze ktos inny tez ja robi https://www.thehagueseedcenter.nl/p/nircanna-seeds-shambala-kush-feminized-10 Nie przyslali ci nowych nasion? Edytowane 18 Września przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 18 Września Napisali ze to wina poczty, i wyślą inne. Póki co nie doszły. @Szym Nie będę tłumaczyć czym jest shamballa itd. Nie musisz również pytać, bedziesz chciał to sam poszukasz. Pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 18 Września W tradycji buddyzmu tybetańskiego Shamballa to duchowa kraina dostępna tylko dla wybranych Już tu mieliśmy też duchowe odmiany jak Ahayacośtam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Września ale ty myślisz że to ona ma jakieś właściwości unikalne 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 18 Września Nieee, coś Ty xD... długo by mówić.. zależy mi na tej konkretnej odmianie :).@WBB Ayahuasca... krótko mówiąc " jeśli chodzi o shamballe " to masz jakiś krótki wycinek z google. To jest o wiele większą perspektywa itd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,018 Napisano 18 Września Ja to jakąś nirwanę bym chętnie zapaliła. 😉 Albo coś co pomoże mi ją osiągnąć. 😅 ...no chociaż jakieś samadhi... 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 18 Września Oho.... swój swojego zawsze znajdzie 🙂 @Lady Green zakaz masz, z nim nie możesz 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,018 Napisano 18 Września Aż nie wiem co odpisać... 👀 Może zrób mi listę z kim mogę. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 18 Września @Lady Green to też zależy co będą chcieli dać za wypożyczenie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,018 Napisano 18 Września (edytowane) @WBB ale ja nic od nich nie chce, zrobie to przecież dla czystej przyjemności. 😂 Nikt mi nic w zamian za to dawać nie musi. 🤷♀️ (A babcia mi mówiła że niby arab to pedał i zaraz by mnie sprzedał... 🤔) Edytowane 18 Września przez Lady Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 18 Września Z tematu Shamballi zeszło na pedałów arabów... 😆 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 18 Września W ubiegłym stuleciu na baletach jak chlalismy rozrabiany spirytus to jeden kumpel sprzedał drugiemu pannę (przyjezdną) za 2 flaszki. Ale później i tak się ze sobą lali po mordach 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 18 Września @WBB a może byś założył jakiś temat ze swoimi historiami? Bo bym chętnie poczytał xD chyba że tak na zawołanie to nie przyjdzie tylko musi być moment 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,018 Napisano 18 Września 27 minut temu, WBB napisał: jeden kumpel sprzedał drugiemu @WBB nie ściemniaj... 😎 Kupowałeś czy sprzedawałeś? 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,065 Napisano 18 Września @Lady Green żywym towarem jeszcze nie handlowałem 🙂 @Adi_ejol lepiej nie bo za łatwo będzie można pokojarzyc fakty i zostanę namierzony 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 18 Września @Lady Green był tak rozrobiony spirytusem że kupił to co wczesniej sprzedał xD Ja to w ogóle tutaj jak się wprowadziłem " w de gdzie obecnie jestem " po 2 tygodniach pojechałem do Polski po sprzęt. Boxa i całą resztę, no i popiłem w Polsce i trochę w trasie, zmęczenie swoje dodało no i co się okazało? Pomyliłem piętra i napruty dobijałem się do sąsiadki z dołu bo pomyliłem piętra... przeprosiłem i sprawa naprostpwana ale wstyd mi było później. Już pomijam fakt co było na granicy ale zastosuje się do WBB i pominę 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,018 Napisano 18 Września @WBB aha... czyli ponadczasowe gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta. 👍 @Mnich jeśli chodzi o śmieszne numery na granicy to chyba nikt nie pobije mojego tatusia... 😂 Ale 🤐🤷♀️ 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 19 Września (edytowane) Tak teraz jak patrzę, to coś dziwny mi komentarz wyszedł.. A pisałem i było normalnie... Edytowane 19 Września przez Mnich 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach