Mnich 71 Napisano 18 Września 2024 Tak jak w temacie, ktoś wie gdzie mogę znaleźć te konkretną odmianę? Może ktoś miał styczność już i może się wypowiedzieć, bardzo mi zależy na tej odmianie " ze względów duchowych ", no i ona plus 2 inne mają być posadzone do fr którą chce się tu z wami podzielić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Września 2024 (edytowane) @Mnich to chyba jakaś lokalna odmiana mniej popularna, jakich względów duchowych 😄 Edytowane 18 Września 2024 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 18 Września 2024 (edytowane) @Mnich najlepiej napisac do tego kto stworzyl ta odmiane, jak powiesz ze ma to dla ciebie glebsze znaczenie to pewnie znajdzie kilka pestek. https://www.instagram.com/trichome_jungle_seeds?igsh=MXI0dnh6Mmkxbm81ag== https://www.facebook.com/share/ogqvq4kA6F9wwGHo/ Ewentualnie widze ze ktos inny tez ja robi https://www.thehagueseedcenter.nl/p/nircanna-seeds-shambala-kush-feminized-10 Nie przyslali ci nowych nasion? Edytowane 18 Września 2024 przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 18 Września 2024 Napisali ze to wina poczty, i wyślą inne. Póki co nie doszły. @Szym Nie będę tłumaczyć czym jest shamballa itd. Nie musisz również pytać, bedziesz chciał to sam poszukasz. Pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 18 Września 2024 W tradycji buddyzmu tybetańskiego Shamballa to duchowa kraina dostępna tylko dla wybranych Już tu mieliśmy też duchowe odmiany jak Ahayacośtam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Września 2024 ale ty myślisz że to ona ma jakieś właściwości unikalne 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 18 Września 2024 Nieee, coś Ty xD... długo by mówić.. zależy mi na tej konkretnej odmianie :).@WBB Ayahuasca... krótko mówiąc " jeśli chodzi o shamballe " to masz jakiś krótki wycinek z google. To jest o wiele większą perspektywa itd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 18 Września 2024 Ja to jakąś nirwanę bym chętnie zapaliła. 😉 Albo coś co pomoże mi ją osiągnąć. 😅 ...no chociaż jakieś samadhi... 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 18 Września 2024 Oho.... swój swojego zawsze znajdzie 🙂 @Lady Green zakaz masz, z nim nie możesz 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 18 Września 2024 Aż nie wiem co odpisać... 👀 Może zrób mi listę z kim mogę. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 18 Września 2024 @Lady Green to też zależy co będą chcieli dać za wypożyczenie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 18 Września 2024 (edytowane) @WBB ale ja nic od nich nie chce, zrobie to przecież dla czystej przyjemności. 😂 Nikt mi nic w zamian za to dawać nie musi. 🤷♀️ (A babcia mi mówiła że niby arab to pedał i zaraz by mnie sprzedał... 🤔) Edytowane 18 Września 2024 przez Lady Green 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 18 Września 2024 Z tematu Shamballi zeszło na pedałów arabów... 😆 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 18 Września 2024 W ubiegłym stuleciu na baletach jak chlalismy rozrabiany spirytus to jeden kumpel sprzedał drugiemu pannę (przyjezdną) za 2 flaszki. Ale później i tak się ze sobą lali po mordach 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 651 Napisano 18 Września 2024 @WBB a może byś założył jakiś temat ze swoimi historiami? Bo bym chętnie poczytał xD chyba że tak na zawołanie to nie przyjdzie tylko musi być moment 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 18 Września 2024 27 minut temu, WBB napisał: jeden kumpel sprzedał drugiemu @WBB nie ściemniaj... 😎 Kupowałeś czy sprzedawałeś? 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 18 Września 2024 @Lady Green żywym towarem jeszcze nie handlowałem 🙂 @Adi_ejol lepiej nie bo za łatwo będzie można pokojarzyc fakty i zostanę namierzony 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 18 Września 2024 @Lady Green był tak rozrobiony spirytusem że kupił to co wczesniej sprzedał xD Ja to w ogóle tutaj jak się wprowadziłem " w de gdzie obecnie jestem " po 2 tygodniach pojechałem do Polski po sprzęt. Boxa i całą resztę, no i popiłem w Polsce i trochę w trasie, zmęczenie swoje dodało no i co się okazało? Pomyliłem piętra i napruty dobijałem się do sąsiadki z dołu bo pomyliłem piętra... przeprosiłem i sprawa naprostpwana ale wstyd mi było później. Już pomijam fakt co było na granicy ale zastosuje się do WBB i pominę 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 18 Września 2024 @WBB aha... czyli ponadczasowe gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta. 👍 @Mnich jeśli chodzi o śmieszne numery na granicy to chyba nikt nie pobije mojego tatusia... 😂 Ale 🤐🤷♀️ 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 19 Września 2024 (edytowane) Tak teraz jak patrzę, to coś dziwny mi komentarz wyszedł.. A pisałem i było normalnie... Edytowane 19 Września 2024 przez Mnich 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach