Triochomy 5 Napisano 29 Września 2019 Mam luźne topy swojego zioła, od czego to może zależeć, że takie są luźne ? coś mogłem źle zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Września 2019 pewnie taka odmiana nic na to nie poradzisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Września 2019 @Triochomy a co to za odmiana pełnosezonowa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Września 2019 zgadza się pewnie taka odmiana dużo jest takich z luźnymi topami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 29 Września 2019 to był jakiś automat ale nie pamiętam nazwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Września 2019 (edytowane) ja nie lubie luźnych topów a automatów dużo jest z luźnymi kwiatami Edytowane 29 Września 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Września 2019 Podawales PK13/14 albo Ripen ? Ja w poprzednim grow mialem jednego planta z bardzo luznymi topami, po czwartym podlaniu Ripenem topy zrobily sie twarde jak kamienie. Ps. Podajac Ripen musisz przeplukac rosline ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 29 Września 2019 @CheMsKuN nie podawałem ale dzięki za radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach