swistbuds 72 Napisano 14 Września Kocham psy jestem psiarzem. Mam parę Chihuahua a to owoc ich miłości 😍 Wczoraj przyszedł na świat. Pozdro załoga 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 14 Września @swistbuds moja żona chce kupić chihuahua...😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 14 Września @Boczelli to są kochane psy i bardzo wierne . Zawsze będzie starał się być blisko w każdej sytuacji. I zapomnij o swobodnych nogach jak będziesz wieczorem siedział na kanapie😁 ten jest na sprzedaż ale już zarezerwowany. Szkoda był tylko jeden w miocie. 🤷 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 14 Września @swistbuds to że zona chce to nie znaczy że będziemy go mieli 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 14 Września @Boczelli W razie co gdybyś w przyszłości szukał pamiętaj o mnie. Dwa razy w roku coś się kluje 😁 Mieszkamy nie daleko od siebie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach