Lady Green 2,135 Napisano 25 Października @Grzechoczący Grzechotnik kup sobie jakiegos vpna i już... 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @Lady Green przez VPN się loguję i pisze,ale mam zasady co do bezpieczeństwa i wrzucania fotek. Tego nie przeskocze :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Października @Grzechoczący Grzechotnik czyli też chyba powinnam była te wszystkie zasady przy ustawieniach czytać? 🤦♀️ Niestety nie pomogę bo na 100% masz o tym wszystkim większe pojęcie niż ja... 👍🏻 A jakas inna przeglądarka toropodobna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 26 Października (edytowane) Gorilli pistile robią się różowe...? 🤔 Automaty dzis mija 34/35 dni jak kwitną (5 tygodni). Dostały dziś podwójną dawkę biobloombastic. Edytowane 26 Października przez Lady Green 2 3 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
divi0000 61 Napisano 27 Października (edytowane) Jak wy to robicie, że u was są takie giganty? 🤔🙂 Te z tyłu piękne ♥️🌹 Edytowane 27 Października przez divi0000 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 27 Października @divi0000 nie wiem jak inni ale w moim przypadku to chyba wystarcza że od czasu do czasu do nich zaglądam. 🙂 Musze zmierzyć z ciekawości gorillę i gsc, 120 cm licząc z doniczką mają na pewno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 27 Października +/- 120cm od podłogi. 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 359 Napisano 27 Października Jak byś gazowaną podlewała to było by 150 🫣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 27 Października @JarzynaSWDN następnym razem. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Października Sezony zaliczyły kolejnego fryzjera, były prowadzone że tak powiem w samopas, wieeeeele rzeczy mogłam zrobić lepiej, no trudno. 🤷♀️ Można powiedzieć że prowadził nas los. 😅 Znowu zmieniłam ustawienie w namiocie, teraz wydaje mi się mają ociupinkę więcej miejsca. Automaty zaczynają przeszkadzać coraz bardziej, po przełączeniu nie wiem jak ogarnę ich starcie. 🙄 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Października @Lady Green nie wiem czy to dobry pomysł przelaczac jak te automaty sie tak rozrosly 🤭 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Października (edytowane) @Boczelli to co byś proponował żeby automaty zajmowały mniej miejsca? 😅 Jakie ustawienie? Są powiązane już troche jakby co bo jeszcze więcej by zajmowały. A jak skroce im dzien do 12h to nie zareagują tak jak sezony na skrócenie dnia i nie zaczną ciut szybciej dojrzewać? 😅🙈 Edytowane 28 Października przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 28 Października @Lady Green kurde nie wiem co Ci doradzic. Może poczekać z przelaczeniem sezonów az automaty dojdą? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 28 Października @Boczelli nie ma szans... może jakoś ewentualnie do weekendu wytrzymam a później to już niech się dzjeje wola nieba... 🤷♀️ Z nią się zawsze zgadzać trzeba... 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Października Automaty mają 9 tygodni, kwitną 5,5 tygodnia. Kiedy przestać im podawać odżywki? Wydaje mi się że coś im się nie spieszy a mnie raczej tak... 😅 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Października @Lady Green tez liscie juz palisz?🤣 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Października @Boczelli nie i na 110% nie będę... 😂 Choćbym nawet nie wiem jak bardzo chciała to i tak nie bo nie mam... 🤷♀️😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Października @Lady Green zawsze mozesz uciąć co nieco 😁 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Października (edytowane) @Boczelli nie no... spokojnie, zapasy w słoikach jeszcze mam... 😉 Spieszy mi się w sensie miejsce w namiocie potrzebuje. 😅 Btw, myślałam już o sampelku z 2 sztuk ale poczekam jeszcze z tydzień, dwa. 🤗 Edytowane 30 Października przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 31 Października Moje sezony chyba mają dosyć... Światło nadal nie przestawione a pierwsze włoski zaczynają się pokazywać... 👀 Jeszcze je w dodatku wymaltretowałam znowu przed chwilą... 🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach