Gość Napisano 25 Października @Lady Green u Cie ie na relacjach zawsze wesoło jak i u @WBB. Sorry ze tu daje zdjęcie, nie chce już tematu zakładać, ziomek ma takie liscie na 3krzakach, są suche jak się dotknie to się rozpadają, kończy się 8tydz flo, co o tym myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Października @vego1989 może już kończy żywot... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Października @vego1989 kończą swoje życie, być moze po drodze cos z calmagiem poszło nie tak, może je coś przyblokowało. Nie masz zdjęcia rośliny w całości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 25 Października @vego1989 ziomek? 😅 Przekaż ziomkowi ze popalone sa 🙃 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października (edytowane) @Boczelli tak, ja od dłuższego czasu nic nie robie, dalem mu sprzet i dziala sobie 🙃zaraz go poprosze o fotke calosci Edytowane 25 Października przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @vego1989 tak jak Boczi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października (edytowane) @Grzechoczący Grzechotnik co mu doradzić? Suszyć na raty za bardzo nie ma jak, wytrymowac suche liścieni sama wodę dawać? 🤔 Bo tam chyba że 3 byłyby gotowe, jedna w chuj się spóźnia co widać na zdjęciu, dopiero zaczyna brązowieć... Edytowane 25 Października przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @vego1989 dobre szyszki są, widać szron też tam gdzie jeszcze liść się ostał 😎 trichomy niech sprawdza. Ja ciachal bym na raty. Góry a później doły. One lepiej wyglądają,może i szłoby mocne pk jebnac na ostatni tydz dołów. Po ścięciu góry. No a na razie to chyba woda. To na organiku nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Października Ja chyba podobnie raz 2 sztuki załatwiłem.... biobizz szedł ostro i one na koniec smakowały jak kupa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października (edytowane) @Grzechoczący Grzechotnik właśnie ze na mineralnych, no szyszki mu wyszly nawet ladne,szron też jest fajny, nie widać tego tak po foto... tylko teraz pod koniec cos mu chuj bąbki strzelil 🤣 No to ma problem, bo nie ma gdzie suszyć 🤣 Tyle że, mówił że dawki nawozów byly jak producent podaję, nic ponad. Edytowane 25 Października przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @vego1989 no to fajnie oszronilo. A na czym? No nie ma problemu,to już jest dobre. Twardość jeszcze byłby lepsza. To jak nie ma jak. To woda chyba tylko a potem na raz wszystko i jazda :) pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października (edytowane) @Grzechoczący Grzechotnik plagron wszystko. Ok przekażę mu, powiem niech se wytnie te suche liście co by w topy nie poszly i niech leje wode 🙃 Ps. Przepraszam @Lady Green za zamieszanie na Twojej fr. Mam nadzieję że wybaczysz 🥹 Edytowane 25 Października przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @vego1989 wykasowałem bo pisałem już że pewnie plagron :) no oni tam mają linie bio mineralną,min GS. Bardzo fajne nawozy i firma. Do tego zauważyłem że Ziomki tu lubią kolor lumateka. To kolor też plagronu, zawsze te 2 firmy mi się ze sobą kojarzyły 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 25 Października @Grzechoczący Grzechotnik to Ty tu ladnie z partyzanta zaglądasz odpalaj jakas fr, tu czy gdzies indziej 😏 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @Boczelli pójdzie za niedługo, ale chyba. Wakacje miałem 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Października @Grzechoczący Grzechotnik w takim razie czekamy, nie ma że "chyba". 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października @Grzechoczący Grzechotnik no wali u niego lumatek 200w 🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @Lady Green żebym tu zrobił fr to musiałabym móc zalogować się przez tora. A nie mogę :) myślisz że czemu zielony spierdolił? :D buziaki,ale jestem, będę :) czekam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Października @Grzechoczący Grzechotnik zielony nie wytrzymał też cisnienia...pod koniec już w ogóle się odkleił. Mysle ze on tu jest, przyczajony jak szpak na ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @vego1989 no oczywiście, tak jak ja . Tylko usunął główne konto,albo wchodzi incognito. Chuj w to. Ale daje rękę uciąć i jej nie stracę. Tylko bezpieczeństwo. Taki typ, że musiał błyszczeć, a umiał to robić. Tylko bezpieczeństwo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach