Skocz do zawartości
Lady Green

Miszmasz, mydło i powidło na 1m2 ☀️💦

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Lady Green byłem ostatnio u Ziomka i miał takie podobne liscie do Twoich, i były suche, ale to kilka sztuk w różnych miejscach, inne są ok i się zastanawialiśmy co zjebal, i chyba ja przelał ale nie jestem pewny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@vego1989 raczej nie przelałam... 🤔

Tak na szybko, automaty mają 8 tygodni czyli 56 dni jakby ktoś nie umiał liczyć... 🤷‍♀️ Kwitną 4,5. Sezony mają 6,5-7 tygodni. 

Ja już mam weekend. 😊 Koleżanka w drodze do mnie więc zdjęcie na szybko, @WBB wybacz, nie zdążyłam lampy tym razem odciąć... 😉

2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB wystarczy że mnie zauroczyłeś... 🥰😊  ...normalnie będę jej pilnować dla Ciebie jak długo tylko zechcesz i możesz być pewny że będę dbać jak o swoją własną. 😘😉 

A o sygnał ostrzegawczy nie ma co się martwić... wygląda na to żeeeeee.... co oczywiste - przedłużacz nie wydolił... 😏 

...no i moja wina... tylko moja wina... przecież to było do przewidzenia... 🤦‍♀️😊 

Ale aby doprecyzować... jedno gnizdo z 5 w przedłużaczu (to w którym był timer i lampa) tak jakoś połowicznie działa i świeci... inne świecą na 100%. 🙄 chyba coś z pstryczkiem się porobiło... 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WBB  cóż mogę jeszcze dodać... 🤷‍♀️ być może ciut za późno zacząłeś ostrzegać... 😊😉

Egzorcysty pilnie poszukuje, znacie jakiegoś z powołania? kaplan.gif

Dla koleżanki pytam... 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi