Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli dziękuję. 👍🏻🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października @Lady Green byłem ostatnio u Ziomka i miał takie podobne liscie do Twoich, i były suche, ale to kilka sztuk w różnych miejscach, inne są ok i się zastanawialiśmy co zjebal, i chyba ja przelał ale nie jestem pewny... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @vego1989 raczej nie przelałam... 🤔 Tak na szybko, automaty mają 8 tygodni czyli 56 dni jakby ktoś nie umiał liczyć... 🤷♀️ Kwitną 4,5. Sezony mają 6,5-7 tygodni. Ja już mam weekend. 😊 Koleżanka w drodze do mnie więc zdjęcie na szybko, @WBB wybacz, nie zdążyłam lampy tym razem odciąć... 😉 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Lady Green Ty weź jej lepiej czerwona wstążkę przywiąż 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @WBB jak sobie tylko życzysz... 😊 Następnym razem będzie. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Lady Green nie chciałbym jej zauroczyć.... a już jeden sygnał ostrzegawczy był 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @WBB wystarczy że mnie zauroczyłeś... 🥰😊 ...normalnie będę jej pilnować dla Ciebie jak długo tylko zechcesz i możesz być pewny że będę dbać jak o swoją własną. 😘😉 A o sygnał ostrzegawczy nie ma co się martwić... wygląda na to żeeeeee.... co oczywiste - przedłużacz nie wydolił... 😏 ...no i moja wina... tylko moja wina... przecież to było do przewidzenia... 🤦♀️😊 Ale aby doprecyzować... jedno gnizdo z 5 w przedłużaczu (to w którym był timer i lampa) tak jakoś połowicznie działa i świeci... inne świecą na 100%. 🙄 chyba coś z pstryczkiem się porobiło... 🙄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @WBB jakbys wczesniej powiedział to bym Ci jedna podesłał 🤭😅 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli podeślij do mnie, też mu popilnuje... 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green już za późno, rozeszły się 🤷♂️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli następnym razem musisz najpierw pomyśleć o najbliższych... czyli w tej kwestii o nas... 😑 Ok, niech będzie że "pierwsza wina darowina"... 🙄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green obiecuje ze nastepna dostawe rozdam potrzebujacym czyli wam 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli no... i od razu bardziej po ludzku się prezentujesz... 😉 Następną czyli kiedy? 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 23 Października @Lady Green tego nie wiem, pewnie nigdy haha 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 23 Października @Boczelli oj tam, oj tam... dasz radę na pewno ogarnąć jeszcze nie jedną taką... 😉🤭 Wierzę w Ciebie. 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października @Boczelli ta fotka już raz złamała mi serce, teraz znowu oglądać ją muszę 🙂 @Lady Green kiedyś Ci mówiłem żebyś uważała bo się we mnie i tak zakochasz... no i masz 🥰 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 24 Października @WBB cóż mogę jeszcze dodać... 🤷♀️ być może ciut za późno zacząłeś ostrzegać... 😊😉 Egzorcysty pilnie poszukuje, znacie jakiegoś z powołania? Dla koleżanki pytam... 😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października @Lady Green ja z niej mogę wygonić złe moce 🙂 Chyba, że nie mogę to nie było tematu 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 24 Października @WBB przecież oczywistym jest że dla siebie szukam... 😊 Z Tobą wolę nie ryzykować bo co jeśli problem się poglębi? 🙄 Doświadczenie chociaż jakieś masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 24 Października @Lady Green mam.... wtedy nie pomogło i zakochała się na amen 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach