Boczelli 3,321 Napisano 18 Października @Lady Green to może być po prostu osad po nawozach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Października Lepszego zdjęcia nie mam i na chwilę obecną mieć nie będę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Października To jest ta mączka bazaltowa moim zdaniem.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Października @WBB w sumie o tym nie pomyślałam... ale do góry by wypłynęła? To raczej chyba niemożliwe... ale pewności nie mam... 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Października @Lady Green nie wiem... sypnęłaś zdrowo to tam z wierzchniej warstwy mogło się nazbierać.... jak też miałem podobnie siwo po mączce. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 18 Października (edytowane) Ale dla automatów 50g na 11l to za dużo czy ogólnie dla sezonów też? Przy poprzedniej uprawie aya i acapulco też tyle dostały i nie narzekały... 🤷♀️ Ale biały nalot chyba też czasami wtedy się pojawiał... 🤔 Edytowane 18 Października przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 18 Października @Lady Green specjalisty od gleby trzeba by pytać.... grzechotnika 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 19 Października Kiedy sezony przełączasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 19 Października @WBB jak dla mnie to po prostu mikoryza medium. Pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 19 Października @Wladimir właśnie wstępnie planowałam w przyszłą niedzielę ustawić automaty w kątach i zająć się sezonami. A Ty jak myślisz? Kwitną na chwile obecną od 4 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 20 Października Jeżeli utrzymasz je w ryzach to jak najbardziej dobry plan. Jak jeszcze tydzień im dajesz to rób jakieś hst, wykrecaj łodygi, zgniataj i obcinaj głowy wedle uznania. Głodne nie są? Przed indukcją może połóweczke? Tak na marginesie dla automatów też mówiłem poloweczke by tak nie popaliło :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 20 Października (edytowane) @Wladimir tak, wiem, miała być tylko połóweczka, dopytywałam nawet a Ty powtarzałeś, no cóż, wyszło jak wyszło. 🙂 Sezonom też w sumie planowałam w tygodniu dać po całym tabsie, za dużo też będzie? 🤔 One chyba coś koło 7 tygodni już mają. Automaty kwitną 4 tygodnie, żyją, niektóre pazurki na listkach zrobiły się brązowe, na innych fioletowe. Wydaje mi się że stoją w miejscu, korci mnie żeby już je ustawić po kątach. Purple punch na 100% będzie gotowa jako pierwsza, chyba niedługo muszę myśleć aby przestać im lać nawozy (albo chociaż tej jednej)? Edytowane 20 Października przez Lady Green 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 21 Października Małe zmiany. Wymaltretowałam znowu sezony, zmieniałam wszystkim ustawienie 2x, nadal mogłoby być lepiej ale juz 3 raz mi się nie chciało, może innym razem... Sezony dostaną teraz ciut więcej światła, musze chyba zacząć zwracać na nie już uwagę bo wyglądają jak obraz nędzy i rozpaczy. Dostały po pół biotabsa żeby nie było że znowu musze po swojemu. 2 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Października @Lady Green nie wreszcie widzę o co tam chodzi 🙂 Znowu bank rozbijesz jak to na koniec wszystko powazysz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 21 Października @Lady Green w koncu widac co tam sie dzieje a dzieje sie sporo🙂 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 21 Października 19 minut temu, WBB napisał: Znowu bank rozbijesz jak to na koniec wszystko powazysz. Oby tak było. 🙂👍🏻 Zobaczymy... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Października No bez kitu. Ladnie przykitrane były te sezony 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 22 Października (edytowane) Zaglądam po pracy do namiotu a tam ciemno, nie wiem co się odwaloło, jak długo miały ciemno, rano wszystko było ok. Dociskam wtyczke do timera, nic... 🤦♀️ Wyjęłam, włożyłam ponownie, działa. 🙄🤷♀️ Sezony ciut się podniosły. Edytowane 22 Października przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Października @Lady Green wina lampy... ja Ci ją po znajomości zrecyklinguje 🙂 Czasami wystarczy wyjąć i włożyć 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października @WBB Często Twoja zone boli glowa ?🤔 @Lady Green te auto są po jakimś treningu, bo nie pamiętam 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach