Lady Green 2,135 Napisano 9 Października @Grzechoczący Grzechotnik tak zrobię. 👍 Dać im lampę na 100% czy nie ma co? Gorilla i gsc dalej rosną wzwyż, pod tą z przodu 4 klocek drewniany będę chyba musiała podstawić. 🤷♀️ Dziś mają 6 tygodni, kwitną od 2,5. P.s. @WBB powodzenia w upychaniu Twoich 9 sztuk w jednak sporo mniejszym namiocie. 😅 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Października @Lady Green ja już chyba miałem na samym początku 9 ale w 5L donicach. Ale jakbym nie dał teraz 9 to mój durny braciszek stękał by żeby drugi namiot stawiać.... a w nim 100W hps 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Października @WBB no to stawiaj, na co czekasz. Znowu będą się ogrzewać i może osuszać na zmianę. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Października Nie bo ja później nie mam warunkow do pracy bo nie umiem się swobodnie ruszać tam. Lampa jest za słaba, odbłyśnik z jakiegoś naczynia kuchennego itd... 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Października Złej baletnicy.... itd 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Października No i ten styropianowy box służy mi teraz za wegownik... grzejnik ma w środku. Może będzie robił za suszarkę jak wszystko pójdzie zgodnie z planem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 9 Października O qrcze... Też będę musiała o jakiejś suszarce pomyśleć... 🤦♀️ Przecież jak automaty dojdą to sezony będą nadal w namiocie... 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Października @Lady Green strategia jest najważniejsza 🙂 Tak mnie uczyli na forexie 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Października 1 godzinę temu, Lady Green napisał: Dać im lampę na 100% czy nie ma co? Ja już bym dał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Października @Lady Green ale ten wyżej dal popis 🤣 przy biotabsach zawsze walilem wode z kranu odstana min 12h, nigdy nic nie mierzylem i bylo git 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 9 Października Ta dawaj lampę na maksa. Niech puchną. Te automaty skutecznie zajeły boxa. Jak te sezony, żyją? @WBB chcesz to mam jakąś blachę od hps lumii standardową nieużywaną bo od razu wymieniałem na wingi xl. Jak będzie za duży to utniemy na wymiar. @vego1989 ja to nie pamiętam kiedy pH w wodzie regulowałem, dużo roboty robią bakterie, ja nawet nie zawsze używam oryginałów. Godzinę temu, WBB napisał: @Lady Green strategia jest najważniejsza 🙂 Tak mnie uczyli na forexie 😉 Dalej jesteś tutaj. Więc słabo nauczyli xD Ale wy tu spamujecie, żeby fotki zobaczyć to trzeba się naklikać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Października 9 godzin temu, Lady Green napisał: Już chyba ze 3 ostatnie podlania wlatuje woda niegazowana Jaką lałaś, źródlaną czy mineralną? 10 godzin temu, Aplikator napisał: Pozdrawiam, na głupie komentarze nie odpowiadam, jeżeli ktoś na prawdę potrzebuje pomocy chętnie pomogę. Ja potrzebuję pomocy. Odp na wcześniejsze pytania? Nudno się zrobiło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Października 4 minuty temu, Wladimir napisał: chcesz to mam jakąś blachę od hps lumii standardową nieużywaną bo od razu wymieniałem na wingi xl. Jak będzie za duży to utniemy na wymiar. Nie chce mi się tego już raczej odpalać. To w dodatku hps magnetyczny jeszcze... Ale skorzystam z okazji i zapytam o to co mnie miesiącami dręczy.... Czemu takie odbłyśniki nie są z lustra? I ściany namiotu w sumie też...? 🙂 Ps. Ze swoimi wingsami medium od początku mam zagwozdke jak je ustawić. Bo tą linką tam można regulować kształt. Niby na opakowaniu jest instrukcja ale w praktyce nie do końca wiem jak lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Października @Wladimir to forum jest od pierdolenia o dupie marynie, przy okazji gdzieś uprawa i zdjęcia się pojawiają ;) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Października @Grzechoczący Grzechotnik ja lalem kiedys taka z lidla dla dzieci, w butelce 2l. Ale to na biotabsach i bylo ok, nic nie mierzylem itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Października @vego1989 źródlana czy mineralna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 9 Października 9 minut temu, Wladimir napisał: Dalej jesteś tutaj. Więc słabo nauczyli xD Dopiero co się odzwyczaiłem i już chyba pół roku jak nie gram. A wcześniej to musiałem... choćby za 20zl i grane było 🙂 Giełda to jest maszynka ale nie do zarabiania tylko do wyciągania pieniędzy. I moje autorskie motto: nie sztuką jest wygrać... sztuką jest nie stracić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Października Źródlana @Grzechoczący Grzechotnik nie, nigdy nie używałem. a co najlepsze, chyba 2 uprawe jak bylem jeszzcze zielony to ziemię przygotowałem z tabsem, a nawozy plagrona mineralne leciały wg tabeli 🙃 wyszło zajebiscie, też na tej wodzie i bez mierników itp, z tego co pamiętam na 100w marshydro z 3 krzaczkow wyszło 130 gotowca, co na tą lampę wydaje mi się zajebiscie 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Października @vego1989 i z ciekawości zapytam, bo ja serio na oczy tabsa czy instrukcji od nich nie widziałem. Jak dawałeś tabletkę to używałeś bakterii czy grzybów? Bo kojarzę że jedziesz na zestawie bizza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Października 6 minut temu, vego1989 napisał: Źródlana No właśnie. Mineralnej nie polecam lać jednak. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach