Tester 1,416 Napisano 21 Września @radlaw87 trzymaj póki pogoda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 21 Września @Tester oby jeszcze była dwa tygodnie albo lepiej, na co nie można raczej liczyć, poleć kolego jakieś tanie ledy (lampy) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 21 Września @radlaw87 zależy na jaką powierzchnie chcesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 21 Września @Tester 100/100cm może być trochę plus jaskinia wysoka na 180 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 21 Września 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Września @radlaw87 np. Lumatek attis pro 300W Ci wystarczy na 1m² @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 21 Września @vego1989 qrwa chopuś, miało być coś taniego a nie wyjebałeś z górnej póły xd ale dzięki może za jakiś czas, a co sądzicie o takim czymś? 3szt da radę na m²? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 526 Napisano 21 Września @radlaw87 nikt tutaj nie uprawia pod jakimiś lampami z allegro więc ciężko będzie uzyskać odpowiedź która będzie zgodna z twoimi oczekiwaniami, ale jeśli chcesz coś tańszego i nadal dobrego to Mars hydro A jak zmniejszysz przestrzeń uprawową to nawet i za 100€ kupisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września (edytowane) @radlaw87 no nie wiem, pisałeś na 1m² więc zaproponowałem 😃Te z allegro są uja warte, szkoda kasy i nerwów...@Adi_ejol dobrze Ci pisze, marhydro jest tańsza opcja, ale pamietaj ze na 1m² potrzebujesz ok 50000lm. https://www.growtent.pl/product-pol-6341-Mars-Hydro-FC-E3000-300W-2-8-umol-J-Lampa-Led-Grow-Full-Spectrum.html Połowę tańszy od lumateka Edytowane 22 Września przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 22 Września @vego1989 napewno coś pomyślę z lampą, ale nie za 2k, 1k to już myślałem że zrobię growa że wszystkim xd, a używane lampy co sadzicie? narazie się wstrzymam póki co słonko świeci 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 22 Września @radlaw87 300e lumatek pro300w i homebox ambient 1x1m chętny? Odbiór Belgia . Lampa jest w kartonie z gwarancją. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 22 Września Hmm 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 22 Września @swistbuds mogles miesiac temu to napisać bo szukałem zestawu na 1m2. Nie bylo Cie i musiałem kupic wieksze xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 22 Września @Boczelli Jestem na tym forum chyba 2tyg dopiero hehe W razie czego jest na sprzedaż. Nic nie jest dojechane wszystko w dobrym stanie i cena też chyba jest uczciwa. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 22 Września @swistbuds wyślę Ci kontakt dasz foto jakieś? Chyba że tu możesz wrzucic to chętnie zobaczę, pozdro A propo łodygi to robi się żółta coraz bardziej tzn. Kwiat, z godziny na godzinę dzisiaj dostała żółtaczki xd (myślę że wkoncu pokaże na co ja stać xd) myślę że to lemon , bo jak się potrze na dole odnurza palcami to napierdala cytryna jak sqrwysyn bardzo intensywnie, ale te topy mnie martwią mało rozwinięte, słupków w hùj, roślina zdrowa , nie przelana i nigdy raczej stresu nie miała, a zbitego topa jak nie było tak niema.... 🥱🤙🤝 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 22 Września @radlaw87 Zdjęcie mogę Ci wysłać w tyg jak będę na bazie. Ale wszystko możesz wpisać w necie i sobie obejrzeć.To dosyć popularny sprzęt.Nazwy masz w poprzednim poście. Wszystko hula Lampa stan igła. Box też jest ok wszystkie zamki działają bez zarzutów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 22 Września @swistbuds a kolega jaka masz tą lampę? lampa jak sqrwysyn hehe, ale nieno poważnie pamiętasz model czy cos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 84 Napisano 22 Września @radlaw87 Lumatek pro 300w 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 23 Września @swistbuds dzieki za chęci dzisiaj kupiłem led tanio, podobno po jednym sezonie, świeci tak że ja pierdole xd Messenger_creation_e85b07fe-2446-4261-9f97-8e5633950dde.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radlaw87 14 Napisano 24 Września Pany ile jeszcze do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach