tomek2706 1 Napisano 1 Września Heja wszystkim. Mam od paru dni klopot z dwoma roslinkami. Otoz zaginaja im sie koncowki lisci, myslalem ze przelalem ale podsuzylem nic to nie dalo, myslalem ze moze a malo to dolalem po jakims czasie i nic, zwiekszam i zmniejszam odleglosc lampy i nic. Kombinujs z woglotnoscia teraz jet okolo 55% i ciagle to samo. Dodam ze z tylu stoja dwie takie same i takich zagiec nie ma. Nie wiem juz co wymyslic. Czy wydaja sie za geste w srodku prawie nic nie widac, nie czy moze poucinac co cinsze galazki czy zostawic. Liscie maja normalny zielony kolor ale tych zagiec nie jestem w stanie opanowac. Z gory dzieki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 1 Września @tomek2706 coś ma raczej nie tak wydaje się trochę wyciągnięta ale zdjęcia z właczoną lampą więc słabo widac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek2706 1 Napisano 3 Września @Kibic hej,dzięki za odpowiedz. Są wyciągnięte bo chyba przecenilem rozmiary namioty 120x120 i wlozylem 4 rosliny i malo miejsca maja w okolo siebie wiec wydaje sie ze prze to poszly bardziej w gore. Ale myslisz ze to moze byc przyczyna pozaginanych lisci? pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 3 Września (edytowane) 120x120 dla 4 roślin to nie jest za mało miejsca... Edytowane 3 Września przez Mnich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 3 Września @tomek2706 oświetlenie chyba trochę za słabe masz, jak z glebą nie za mokro mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach