woozy92 0 Napisano 1 Września Siemanko😉 Po 4latach wracam ponownie do uprawy, tym razem nie mam warunków na coś dużego i planuje zakup namiotu 40x40x120 , tutaj po podam opis do chce kupić , czy możecie sprawdzić czy można coś lepiej? oczywiście nie za miliony, zależy mi aby nie było tego czuć w fazie kwietnia , .myślę tam wsadzić 4 automaty w 5l donicy Hydroshot 40x40x120cm namiot do uprawya irRoxy wentylator osiowo-kanałowy quiet (silent) 100mm 104m3 Przewód wentylacyjny SPIRO 100mm 1m Mars Hydro TS 600 100W Lampa Led Grow TS600 do uprawy roślin Filtr węglowy 80-120m3/h fi 100mm Mata co2 doniczki kwadratowe 5L x 4 zawieszki Cornwall 15W mieszajacy siatka elastyczna 40x40 Co wy na to? I jakie tam myślicie dać pestki z plonem XXL? Northen Light ,60 days grapefruit @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 1 Września @woozy92 Wentylator wez sobie inny bo to gowno straszne jest. mata co2 do wyjebania bo i tak nie dziala doniczki 7l kwadratowe Reszta w miare ok Na pewno chcesz automaty? Na pewno nie zmiescisz np 60x60? Te 120cm wysokosci to tez bardzo malo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woozy92 0 Napisano 1 Września @Boczelli Tak na pewno automaty Jaki byś inny polecił wentylator? To mówisz że na spokojnie tam wejdą 7l 4x Ja niestety w miejscu gdzie teraz mieszkam to jest maksymalne rozmiary jakie mogę mieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 1 Września @woozy92 hmm no nie wiem Mars Hydro, Prima Klima, Spider Farmer ?albo coś tańszego tego typu. Ten co dodałeś powinien wystarczyc, ale będzie w chuj głośny i chyba nie ma regulacji? 7l donice mają wymiary 20x20 więc ideolo. Jak już chcesz automaty to wez sobie od Mephisto, Ethos czy FastBuda, nie baw się w jakieś zjebane RQS. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 1 Września @Boczelli @woozy92 ja za to z automatow polecil bym F1. Nie bylem do nich przekonany ale ich krotkie flo robi robote @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 1 Września @moonka no ale zobacz sobie jakie piękne rosliny rosna na genach Mephisto czy nawet te FastBudy jakie potezne potrafia byc, moim zdaniem warto poczekac te 2 czy 3 tyg dluzej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woozy92 0 Napisano 2 Września @Boczelli Kolego mógłbyś podlinkować jakieś ciche jak najcichsze, bo ja potem co mi tu napisałeś nie mogę nic znaleźć na internecie same jakieś głupoty mi wyskakują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woozy92 0 Napisano 2 Września @Boczelli najlepiej coś takiego tańszego i cichego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 16 Września @Boczelli czemu rqs jest zjebane? @moonka ja mam teraz f1, strasznie krzaczasta ale dobra. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach