szamayo 620 Napisano 9 Listopada Dzień 67 Roslinki zaczęło palić, ale dramatu nie ma. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 17 Listopada Dzień 75 Zostały dwie rośliny, z pierwszego Greiphrut'a został jeden szczyt ale zara go nie będzie Została Gorilla Cookies i drugi Greiphrut, są na tym samym etapie mniej więcej, narazie się wstrzymałem z nawozeniem bo trochę źle zaczęły znosić to rośliny, daje im odetchnąć na samej wodzie 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano Sobota o 17:32 Dzień 81 Sama woda, niedługo płukanie i ścinka, 55 g z jednej rośliny w zasięgu ręki myślę, drugą myślę, że spale i finalnie zostanie mi jedna tak jak w poprzednim grow. Gdzie wynik był przez to 55g właśnie. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 383 Napisano Sobota o 21:08 Trochę mało tego ale własne palonko, ja bym na twoim miejscu pomyślał o zrobieniu trochę mniejszego boxa na tą lampę i prowadził roślinę żeby była mała i krzaczasta zamiast takiego patyczaka i było by solidniej 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 20 godzin temu @JarzynaSWDN jakbym zrobił jednego krzaka to teraz bym nie miał już nic xd @JarzynaSWDN a że małe bobki to po prostu fakt @JarzynaSWDN ja na swoim miejscu bym nie ruszał tych 4 krzaków i mial TROCHĘ więcej palenia xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach