Mnich 64 Napisano 31 Sierpnia Te 2 są posadzone razem 5 czerwca, mam jeszcze 2 ale 3.tygodnie później także jeszcze nue teraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 31 Sierpnia @Mnich 4 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 14 Września A teraz? Ja już topki zrywam i smakuje coraz częściej, jak tak będzie dalej to nic nie zostanie xD 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 42 Napisano 14 Września @Mnich Musisz ogarnąć jakiś mały mikroskop albo dobry tel żeby sprawdzić trichomy. Bez tego to trochę jak wróżenie z fusów ale na pewno są blisko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 14 Września Mam mikroskop, trochomy blado mleczne... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,956 Napisano 14 Września @Mnich sprawdź za tydzień. Ładnie wyglądają.👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 64 Napisano 14 Września Czekam aż trichomy będą brązowawe, tylko nie wiem właśnie kiedy mniej więcej to nastapi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach