Wladimir 309 Napisano 22 Grudnia 2024 Eee legacie, trzeba było ręcznie trymować, to tylko 1.44m 🙂 łobuz jesteś Ten trym z bączka jest słabej jakości do przetwarzania, pracowałem na trymie z bączka i do wyciskania to słabo się nadaje. Trichomy podczas kręcenia się uszkadzają i później ciężko się bubbluje lub swiftuje. Spróbuj innej drogi jak chcesz wyciskać potem dobrej jakosci rosin. Najwyższa jakość to jest najpierw liofilizacja i później bubble 90-120u o ile dobrze pamiętam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 22 Grudnia 2024 (edytowane) @Wladimir to nie szlo na wyciskanie. W ogóle chyba dam sobie spokoj z rosinem poki co bo i tak czasu brakuje na wszystko. Edytowane 22 Grudnia 2024 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 309 Napisano 22 Grudnia 2024 (edytowane) W pełni Ciebie rozumiem, prasę mam rok i w sumie przez pierwsze 3 miesiące miałem zajawkę, a teraz stoi i się kurzy. Ale zimowe wieczory są długie i mam sporo surowca wiec trzeba to przerobić. Edytowane 22 Grudnia 2024 przez Wladimir 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 22 Grudnia 2024 @Wladimir właśnie tak sobie pomyślałem że jak nazbieram troche kiefu czy bubble z kilku upraw to może wtedy się za to zabiorę 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach