TaTTiTo 114 Napisano 20 Września o panie nowy sprzęt teraz to dziewczyny będą szły zawsze piszesz ze ziemia musi być po brzegi a tu co? braki haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 20 Września @TaTTiTo haha bo pisalem ze wsypałem im resztkę tego co miałem bo mialo byc mniej roślin 😅 bede mial nowa ziemie to im dosypie tak jak byc powinno 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 20 Września Jeszcze kilka dni I przełączam 4 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 24 Września Maja wigor 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 24 Września (edytowane) Przy okazji wjechał tez lekki fryzjer i oprysk boomboom Edytowane 24 Września przez Boczelli 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 25 Września Blumaty wreszcie zalozone. 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 445 Napisano 25 Września @Boczelli była listwa? XD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 26 Września @Adi_ejol haha niee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 27 Września Rozłożyłem siatke, ale nie po to zeby robic jakiegoś pseudo scroga, tylko żeby w razie potrzeby wyrównać za jej pomoca szczyty. Dzięki temu mam nadzieję że nie będę musiał nic podstawiać pod donice bo to byłoby problematyczne przy blumatach. Po jutrze flip ✌️ 7 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Października (edytowane) Są już kilka dni na indukcji, ale narazie żadnej się nie spieszy do kwitnienia. Mają ciezkie warunki bo temperatura w nocy spada im nawet do 15 stopni, ale nic nie poradzę muszą sobie radzić 🤷♂️ Edytowane 4 Października przez Boczelli 6 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 4 Października (edytowane) @Boczelli ladnie gesto i zielono🙂u mnie tez zimno ale w dzien. 22° i za nic nie chce skoczyc wyzej. W nocy 19 wiec nie jest zle Edytowane 4 Października przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano 4 Października Łoooo Pany, u mnie 27 w dzień i 15 stopni w ciągu 4 godzin nocy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,087 Napisano 4 Października Ja to nawet nie wiem ile u moich jest w nocy bo nie sprawdzam... 🙄 Ale kaloryfer zakręcony i okno nieszczelne lub otwarte non stop. Ładnie rosną. 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Października Ja w tamtym roku dogrzewalem boxa, teraz nie bede bo to mija sie z celem, więc niech sobie radzą, będzie to też jakis tam eksperyment i doświadczenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 114 Napisano 4 Października Cudo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Października Ciekawe czy Ci będzie wybarwiać liście. Obstawiam jak już grandaddy i tropicanne jak coś 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 4 Października @Grzechoczący Grzechotnik tak dobierałem odmiany zeby było kolorowo i mam nadzieje ze takie się trafia. Ktos tutaj też ma ta sama Tropicane juz na zaawansowanym flo i są zajebiste czarnulki, tez chce takie pheno 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Października @Boczelli to tego Co życzę :) pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 779 Napisano 4 Października @moonka to u mnie 26C w dzień w namiocie a w nocy 20/21 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 5 Października A co to za maluszek się tu schował? 🙈 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach