Boczelli 3,301 Napisano 11 Listopada @Lady Green akurat wczoraj o tym pamiętałem 😉 i jakbys zgadla bo wlasnie wczoraj dalem im 100% na próbę zeby zobaczyc jak to zniosa 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 11 Listopada Fajne pałki mogę słoiki na nie podesłać haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 12 Listopada U mnie warunki bez zmian. Trochę boje się tej klątwy forumowej 😱 przed jajami się obroniłem poprzednim razem, ale teraz kto wie 🤣 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 12 Listopada @Boczelli to są warunki z nocy? Bo u mnie jest w tej chwili w nocy tak... nie udało się wyłączyć zdalnie wyciągu 🙂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 12 Listopada @WBB w nocy ale w dzień nie jest duzo lepiej 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 12 Listopada @Boczelli w dzień u mnie jest 21-23 (zależy jak wysoko sobie termometr zamocuje) i 50%. Jak wyłączę wyciąg to przy 30-32 stopniach siedzę i klikam aż wyciąg się włączy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Sobota o 20:45 Siemanko, 4 tydzien flo. Lampa na 100%, zaczely szybko się wyjadac i dobrze bo o to chodziło. Wjechalo troche bambusów bo niektóre juz się kładły. Lecimy dalej. 7 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Sobota o 20:58 @Boczelli bambusy normalnie wbijasz w ziemię przy krawędziach donic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Sobota o 21:18 @Adi_ejol tak do dna 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Sobota o 21:20 @Boczelli też się przygotowałem na ewentualność przeciążenia roślin pod ciężarem produktu (i liczę na to), i zaopatrzyłem się w takie zajebiste żaby, rekompensują brak konewki słoń 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Sobota o 21:22 @Adi_ejol a co to robi? Do czego to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano Sobota o 21:35 (edytowane) @Boczelli prezentacja: Żaba tańczy na rurze I trzyma łodygę Edytowane Sobota o 21:35 przez Adi_ejol 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano Niedziela o 11:30 Bardzo ładne kwiatki, zwróć uwagę na wiadomość co Ci napisałem. Tutaj jest ewidentny przykład gdzie hps był idealnym rozwiązaniem duzej wilgotności i niskiej temperatury. Prawda @WBB? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Niedziela o 11:33 @Wladimir tzn? Bo w moich warunkach i 400W hps nie daje rady z niską temperaturą. Wyłączam wyciąg co pół godziny bo za zimno się robi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano Niedziela o 11:34 (edytowane) Ojoj. Może czas na 600w? Bo ten to grzejnik. Ja robiłem 2 boxy na zmianę światło i hpsy, temperaturę w środku zimy miało powyżej 25st 🙂 warunki w około były na minusie xD Edytowane Niedziela o 11:36 przez Wladimir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Niedziela o 11:41 @Wladimir ja już teraz miałem pomysł podłączyć wylot do wlotu. Zeszłej zimy mi się sprawdzało takie połączenie 2 boxow i na przemian noc z dniem... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 267 Napisano Niedziela o 11:53 Bardzo dobry plan ! Z pewnością Ci to poprawi warunki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano Niedziela o 11:55 Ja kolejna uprawe lece automaty 24. Między innymi Twoje pechy @Wladimir 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach