Skocz do zawartości
Boczelli

[1.44m2][600W LED] Tropicana Cookies, Do-Si-Dos, Grandaddy Black i Masscrack x Overkill

Rekomendowane odpowiedzi

@Boczelli w dzień u mnie jest 21-23 (zależy jak wysoko sobie termometr zamocuje) i 50%. Jak wyłączę wyciąg to przy 30-32 stopniach siedzę i klikam aż wyciąg się włączy 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko,

4 tydzien flo. Lampa na 100%, zaczely szybko się wyjadac i dobrze bo o to chodziło. Wjechalo troche bambusów bo niektóre juz się kładły. Lecimy dalej.

20241116_212734.jpg

Screenshot_20241116_213257_Gallery.jpg

Screenshot_20241116_213322_Gallery.jpg

Screenshot_20241116_213359_Gallery.jpg

Screenshot_20241116_213441_Gallery.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli też się przygotowałem na ewentualność przeciążenia roślin pod ciężarem produktu (i liczę na to), i zaopatrzyłem się w takie zajebiste żaby, rekompensują brak konewki słoń 

IMG_2955.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne kwiatki, zwróć uwagę na wiadomość co Ci napisałem.

Tutaj jest ewidentny przykład gdzie hps był idealnym rozwiązaniem duzej wilgotności i niskiej temperatury. Prawda @WBB?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojoj. Może czas na 600w? Bo ten to grzejnik.

Ja robiłem 2 boxy na zmianę światło i hpsy, temperaturę w środku zimy miało powyżej 25st 🙂 warunki w około były na minusie xD

Edytowane przez Wladimir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi