Cholender 3,787 Napisano 11 Listopada 2024 @Lady Green akurat wczoraj o tym pamiętałem 😉 i jakbys zgadla bo wlasnie wczoraj dalem im 100% na próbę zeby zobaczyc jak to zniosa 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 156 Napisano 11 Listopada 2024 Fajne pałki mogę słoiki na nie podesłać haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 12 Listopada 2024 U mnie warunki bez zmian. Trochę boje się tej klątwy forumowej 😱 przed jajami się obroniłem poprzednim razem, ale teraz kto wie 🤣 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 12 Listopada 2024 @Boczelli to są warunki z nocy? Bo u mnie jest w tej chwili w nocy tak... nie udało się wyłączyć zdalnie wyciągu 🙂 1 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 12 Listopada 2024 @WBB w nocy ale w dzień nie jest duzo lepiej 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 12 Listopada 2024 @Boczelli w dzień u mnie jest 21-23 (zależy jak wysoko sobie termometr zamocuje) i 50%. Jak wyłączę wyciąg to przy 30-32 stopniach siedzę i klikam aż wyciąg się włączy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 16 Listopada 2024 Siemanko, 4 tydzien flo. Lampa na 100%, zaczely szybko się wyjadac i dobrze bo o to chodziło. Wjechalo troche bambusów bo niektóre juz się kładły. Lecimy dalej. 7 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 659 Napisano 16 Listopada 2024 @Boczelli bambusy normalnie wbijasz w ziemię przy krawędziach donic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 16 Listopada 2024 @Adi_ejol tak do dna 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 659 Napisano 16 Listopada 2024 @Boczelli też się przygotowałem na ewentualność przeciążenia roślin pod ciężarem produktu (i liczę na to), i zaopatrzyłem się w takie zajebiste żaby, rekompensują brak konewki słoń 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 16 Listopada 2024 @Adi_ejol a co to robi? Do czego to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 659 Napisano 16 Listopada 2024 (edytowane) @Boczelli prezentacja: Żaba tańczy na rurze I trzyma łodygę Edytowane 16 Listopada 2024 przez Adi_ejol 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 312 Napisano 17 Listopada 2024 Bardzo ładne kwiatki, zwróć uwagę na wiadomość co Ci napisałem. Tutaj jest ewidentny przykład gdzie hps był idealnym rozwiązaniem duzej wilgotności i niskiej temperatury. Prawda @WBB? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 17 Listopada 2024 @Wladimir tzn? Bo w moich warunkach i 400W hps nie daje rady z niską temperaturą. Wyłączam wyciąg co pół godziny bo za zimno się robi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 312 Napisano 17 Listopada 2024 (edytowane) Ojoj. Może czas na 600w? Bo ten to grzejnik. Ja robiłem 2 boxy na zmianę światło i hpsy, temperaturę w środku zimy miało powyżej 25st 🙂 warunki w około były na minusie xD Edytowane 17 Listopada 2024 przez Wladimir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 17 Listopada 2024 @Wladimir ja już teraz miałem pomysł podłączyć wylot do wlotu. Zeszłej zimy mi się sprawdzało takie połączenie 2 boxow i na przemian noc z dniem... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 312 Napisano 17 Listopada 2024 Bardzo dobry plan ! Z pewnością Ci to poprawi warunki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 17 Listopada 2024 Ja kolejna uprawe lece automaty 24. Między innymi Twoje pechy @Wladimir 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,787 Napisano 21 Listopada 2024 Znudzil mi się ten lumatek 😅 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano 21 Listopada 2024 Bedziesz stawial nastepnego boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach