Boczelli 3,260 Napisano Poniedziałek o 04:58 @Lady Green akurat wczoraj o tym pamiętałem 😉 i jakbys zgadla bo wlasnie wczoraj dalem im 100% na próbę zeby zobaczyc jak to zniosa 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 114 Napisano Poniedziałek o 05:04 Fajne pałki mogę słoiki na nie podesłać haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano Wtorek o 10:14 U mnie warunki bez zmian. Trochę boje się tej klątwy forumowej 😱 przed jajami się obroniłem poprzednim razem, ale teraz kto wie 🤣 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano Wtorek o 10:22 @Boczelli to są warunki z nocy? Bo u mnie jest w tej chwili w nocy tak... nie udało się wyłączyć zdalnie wyciągu 🙂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano Wtorek o 10:34 @WBB w nocy ale w dzień nie jest duzo lepiej 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,106 Napisano Wtorek o 10:37 @Boczelli w dzień u mnie jest 21-23 (zależy jak wysoko sobie termometr zamocuje) i 50%. Jak wyłączę wyciąg to przy 30-32 stopniach siedzę i klikam aż wyciąg się włączy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach