TaTTiTo 78 Napisano Piątek o 17:40 źle to łamanie wygląda haha dobrze że to nie ma wyglądać tylko działać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Piątek o 17:47 @Boczelli wygląda to jakbyś to robił pierwszy raz... 🙈😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano Piątek o 18:05 Tak sie zastanawiem czy te lumateki faktycznie przyciagaja rosliny😅 Fajnie to wyglada... ale jak narazie ja na prowadzeniu🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Piątek o 18:49 (edytowane) @Lady Greenprzeciez profesjonalnie jest zrobione 😅 @moonka no ogolnie urosly wielkie smoki wszystkie ale niektóre tez sie troche wyciagly za mocno, muszę jeszcze wyczuc ta lampe. Twoje rzeczywiscie szybciej się zbierają, u mnie dlugo indukowaly pewnie przez niska temperature i jestem koło tygodnia za Toba 🤷♂️ Edytowane Piątek o 19:22 przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Piątek o 19:42 @Boczelli aha. To mnie za 1 razem też prefesjonalnie poszło. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Piątek o 20:14 @Lady Green nie widziałem ale wierzę na słowo 😉 u mnie nie byl to pierwszy raz, zawsze myslalem ze dobrze robie 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Sobota o 08:43 @Boczelli bo pewnie tak jest. 👍🏻 U mnie chyba tylko jeden szczyt wtedy nie przeżył... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Sobota o 08:44 @Lady Green no ja bardziej od tego czy przeżyją to myślę czy mi hermic po tych zabiegach nie zaczną 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Sobota o 08:49 @Boczelli bedziesz musiał obserwować... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Sobota o 08:51 @Lady Green bede 👀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Sobota o 17:31 Chyba zrobilem jej killim ☠️🤭 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 586 Napisano Sobota o 17:53 @Boczelli na to wygląda, może coś się odratuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Sobota o 17:57 @Boczelli ale o hermienie nie będziesz się musiał martwić. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano Sobota o 19:03 Chyba zrobiles... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Sobota o 19:09 No trudno mialem to na uwadze że może tego nie przeżyć. Za długo odwlekałem to łamanie i było za późno, lodygi byly zbyt grube i zdrętwiałe. Szkoda bo ladna dużą roslinka z niej była 🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Niedziela o 06:31 @Boczelli może jakiś szczyt jeszcze przetrwa i zbuduje się za to jak maczuga Herkulesa. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano Niedziela o 07:37 @Lady Green "maczuga Herkulesa" brzmi bardzo dwuznacznie😅🙃 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,016 Napisano Niedziela o 07:41 @moonka tez o tym pomyślałem, ale juz nie chcialem zeby znowu nie bylo ze mysle tylko o jednym 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,924 Napisano Niedziela o 10:00 @moonka mnie się kojarzy przede wszystkim z ojcowskim parkiem narodowym i ewentualnie mandatem którego ostatecznie nie dostałam (za to że się wbiłam autem tam gdzie inni musieli pieszo). 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,088 Napisano Niedziela o 10:03 @Lady Green park, auto, maczuga Herkulesa... brzmi mi co raz bardziej dwuznacznie🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach