TaTTiTo 156 Napisano 25 Października 2024 źle to łamanie wygląda haha dobrze że to nie ma wyglądać tylko działać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 25 Października 2024 @Boczelli wygląda to jakbyś to robił pierwszy raz... 🙈😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano 25 Października 2024 Tak sie zastanawiem czy te lumateki faktycznie przyciagaja rosliny😅 Fajnie to wyglada... ale jak narazie ja na prowadzeniu🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano 25 Października 2024 (edytowane) @Lady Greenprzeciez profesjonalnie jest zrobione 😅 @moonka no ogolnie urosly wielkie smoki wszystkie ale niektóre tez sie troche wyciagly za mocno, muszę jeszcze wyczuc ta lampe. Twoje rzeczywiscie szybciej się zbierają, u mnie dlugo indukowaly pewnie przez niska temperature i jestem koło tygodnia za Toba 🤷♂️ Edytowane 25 Października 2024 przez Boczelli 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 25 Października 2024 @Boczelli aha. To mnie za 1 razem też prefesjonalnie poszło. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano 25 Października 2024 @Lady Green nie widziałem ale wierzę na słowo 😉 u mnie nie byl to pierwszy raz, zawsze myslalem ze dobrze robie 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 26 Października 2024 @Boczelli bo pewnie tak jest. 👍🏻 U mnie chyba tylko jeden szczyt wtedy nie przeżył... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano 26 Października 2024 @Lady Green no ja bardziej od tego czy przeżyją to myślę czy mi hermic po tych zabiegach nie zaczną 🤷♂️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 26 Października 2024 @Boczelli bedziesz musiał obserwować... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano 26 Października 2024 @Lady Green bede 👀 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano 26 Października 2024 Chyba zrobilem jej killim ☠️🤭 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 642 Napisano 26 Października 2024 @Boczelli na to wygląda, może coś się odratuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 26 Października 2024 @Boczelli ale o hermienie nie będziesz się musiał martwić. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano 26 Października 2024 Chyba zrobiles... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano 26 Października 2024 No trudno mialem to na uwadze że może tego nie przeżyć. Za długo odwlekałem to łamanie i było za późno, lodygi byly zbyt grube i zdrętwiałe. Szkoda bo ladna dużą roslinka z niej była 🙈 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 27 Października 2024 @Boczelli może jakiś szczyt jeszcze przetrwa i zbuduje się za to jak maczuga Herkulesa. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano 27 Października 2024 @Lady Green "maczuga Herkulesa" brzmi bardzo dwuznacznie😅🙃 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,774 Napisano 27 Października 2024 @moonka tez o tym pomyślałem, ale juz nie chcialem zeby znowu nie bylo ze mysle tylko o jednym 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 27 Października 2024 @moonka mnie się kojarzy przede wszystkim z ojcowskim parkiem narodowym i ewentualnie mandatem którego ostatecznie nie dostałam (za to że się wbiłam autem tam gdzie inni musieli pieszo). 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,893 Napisano 27 Października 2024 @Lady Green park, auto, maczuga Herkulesa... brzmi mi co raz bardziej dwuznacznie🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach