Skocz do zawartości
Gość

[1.44m2][600W LED] Tropicana Cookies, Do-Si-Dos, Grandaddy Black i Masscrack x Overkill

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@TaTTiTo haha bo pisalem ze wsypałem im resztkę tego co miałem bo mialo byc mniej roślin 😅 bede mial nowa ziemie to im dosypie tak jak byc powinno 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Przy okazji wjechał tez lekki fryzjer i oprysk boomboom

20240924_195415.jpg

20240924_194454.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Rozłożyłem siatke, ale nie po to zeby robic jakiegoś pseudo scroga, tylko żeby w razie potrzeby wyrównać za jej pomoca szczyty. Dzięki temu mam nadzieję że nie będę musiał nic podstawiać pod donice bo to byłoby problematyczne przy blumatach.

Po jutrze flip ✌️

20240927_192436.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Są już kilka dni na indukcji, ale narazie żadnej się nie spieszy do kwitnienia. Mają ciezkie warunki bo temperatura w nocy spada im nawet do 15 stopni, ale nic nie poradzę muszą sobie radzić 🤷‍♂️

20241004_192058.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli ladnie gesto i zielono🙂u mnie tez zimno ale w dzien. 22° i za nic nie chce skoczyc wyzej. W nocy 19 wiec nie jest zle

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja w tamtym roku dogrzewalem boxa, teraz nie bede bo to mija sie z celem, więc niech sobie radzą, będzie to też jakis tam eksperyment i doświadczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ciekawe czy Ci będzie wybarwiać liście. Obstawiam jak już grandaddy i tropicanne jak coś 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi