JarzynaSWDN 443 Napisano Niedziela o 19:01 Była szafa z ikea, więc ja skróciłem o 25cm i będzie Ikea grow box 😂 , 160cm wysokości, a do uprawy 140cm tyle co mój namiot który potnę i wyłożę nim środek, w końcu nie będę musial wstawać przed 7 rano żeby go zakryć kocem bo roślina chcę spać a ściany i zamek prześwituje 😅 ma już 10 lat, czas na emeryturę 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano Poniedziałek o 20:26 Ostatnie zdjęcia rodzinne 😅 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 102 Napisano Poniedziałek o 20:40 @JarzynaSWDN pięknie poszło . Jak obstawiasz ile wyjdzie na sucho ? Jak struktura topów?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano Poniedziałek o 20:47 Zbite, nie duże ale całkiem sporo ich jest, nie wiem ile wyjdzie trudno mi ocenić, pierwszy harvest od 10 lat, prawda jest taka że użyłem 100 funtów prądu za co tu w uk mógłbym kupić pół uncji, z ziemią i odżywkami wyszło około 130 funtów razem, wystarczy że wyjdzie uncja i wychodzę na swoje, no i nie muszę się martwić że znowu będzie spleśniały i śmierdzący temat w worku 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano 18 godzin temu Szafka już praktycznie skonczona, jedyne co zostało to wyciąć u góry otwór na wyciąg a na dole z tyłu otwór na wlot, górna półka jest na filtr i wentylator i zostanie jeszcze miejsca na strzykawki miarki i odżywki, z tyłu i przodu półki jest po 6.5 cm prześwitu żeby przechodziło powietrze, drzwi uszczelnione tak jak na zdjęciu, tak się zastanawiam czy pociąć namiot czy po prostu kupić mylar i nim wyłożyć szafkę, namiot by się przydał na suszenie 🧐 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,552 Napisano 17 godzin temu @JarzynaSWDN poczytaj w necie na temat odbijania swiatla przez mylar oraz biale powierzchnie🙂 szybko stwierdzisz, ze nie warto dalej kombinowac😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano 17 godzin temu @moonka no bardziej biała już nie będzie 😂, też mi to przez głowę przeszło jak zacząłem patrzeć na mylar, biały jest więc dużej różnicy nie będzie, z resztą to taka mała powierzchnia że te kilka lumenów różnicy chyba nie zrobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,466 Napisano 17 godzin temu Dokładnie jak wyżej. Zobacz ile kosztują białe boxy Ambienta i wyciągnij wnioski. Do tego chyba migro kiedys na YouTube porównywał białego boxa ze srebrnym 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach