Tester 1,408 Napisano 18 Września 2019 Jak poznać, że pale dużo marihuany ? Palenie marihuany jest dużo bardziej bezpieczniejsze od spożywania alkoholu czy nawet papierosów. W przypadku alkoholu nie trzeba wspominać ile rocznie osób umiera przez niego. Przedawkowanie marihuany jest praktycznie niemożliwe, jednak palenie dużych ilości marihuany może mieć jakieś negatywne skutki, przecież nic nie jest w nadmiarze dobre. Jeśli zaobserwowałeś jakieś niepożądane skutki palenia suszu marihuany, to może czas zrobić sobie krótką przerwę. Czy pale dużo marihuany ? 1. Nie mam hamulców aby powstrzymać się od codziennego jarania. 2. Zaniedbuje codzienne obowiązki 3. Występuje często kaszel 4. Marihuana nie jest już taka mocna jak wcześniej 5. Jestem rozdrażniony szczególnie kiedy nie mam marihuany 6. Czasem mam problemy z pamięcią i koncentracją Czasem warto zrobić sobie przerwę w paleniu, jednak marihuana palona umiarkowanie przynosi więcej plusów. Należy jednak pamiętać, że marihuana od dilera może być maczana w jakimś syfie i ten syf może powodować jakieś niepożądane skutki uboczne, dlatego najlepiej jest palić pewną marihuanę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 18 Września 2019 wolę palić ziółko niż pić alko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 18 Września 2019 wole palić ziółko i delektować sie przy tym dobrym alkoholem ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Września 2019 A ja lubie strzelic sobie 3-4 bronxy i potem spalic lolka ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 19 Września 2019 (edytowane) kiedys jak mlody bylem to nienawidzilem picia wody i palenia bo woda to byla zytnia/kropnik/absolwent teraz pepsi + pomaancza + palace wodka pieknie sie to pije o ile pamietasz by pic trza chillowac ile wlezie bo tylko zapierdalasz ,placisz podatki i umierasz wiec w zyciu licza sie tylko chwile :D Edytowane 19 Września 2019 przez Pan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrew meyers 3 Napisano 4 Grudnia 2019 @Pan Ten 2 wers bardzo mnie wzruszył, może dlatego że siedzę zaje*any jak gołębnik ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anonim89 0 Napisano 6 Stycznia 2021 Mam pytanie (może trochę głupie aczkolwiek szukam na nie odpowiedzi). Otóż jak wiadomo cbd jest legalne i można je kupić legalnie chodzby w necie. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość wykrycia Maryśki jakoś u osoby która upiera się że Pali CBD a pali THC ? (Czy np po teście narkotykowym który wykryje obecność ,a osoba dalej się będzie upierała że to cbd..)da się to jakoś udowodnić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Stycznia 2021 (edytowane) 44 minuty temu, Anonim89 napisał: Moje pytanie brzmi czy jest możliwość wykrycia Maryśki jakoś u osoby która upiera się że Pali CBD a pali THC jest możliwość wykrycia, po początkowym wyniku pozytywnym testu, próbka jest najczęściej wysyłana na test potwierdzający nazywany spektrometrią mas z chromatografią gazową albo GC/MS w skrócie. Kiedy próbka zostanie poddana tym testom, nie będzie problemów z odróżnieniem THC od CBD. Ale u nas to nie wiem czy dokładnie sprawdzają Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach