cejerowski21 615 Napisano 6 Listopada Na zdjeciu 3 dzien suszenia susza sie powoli, nic w dnie nie dmucha, jest dobrze 🇺🇿 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 39 Napisano Czwartek o 04:53 @cejerowski21 Daj znać jak z wynikiem na sucho . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano Sobota o 13:37 Suszenie trwalo 6-7dni Wynik na sucho 25g Critical I 18g Blue Dream Critical fioletowy fenotyp, blue dream bardziej zywiczny i zbity Po 24h w slojach wilgotnosc 62-65% 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 779 Napisano Sobota o 15:38 @cejerowski21 ogólnie ładnie wygląda pewnie smakuje też wybornie ale wynki totalnie do dupy mi byłoby szkoda prądu bo medyczną kupisz i będzie to samo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano Sobota o 15:57 @Monako To prawda nie duzo tego wyszlo. Ale smakuja mi, najlepsze albo conajmniej jedne z lepszych jakie zrobilem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 779 Napisano Sobota o 16:24 @cejerowski21 Bo te Automaty są mega nie wdzięczne ja rozumiem jakby uprawa trwała dwa miesiące i masz taki wynik ale robisz prawie tyle co sezon a plon słaby co do wagi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 324 Napisano Sobota o 21:26 To nie wina automatów, są ludzie którzy uprawiają automaty wielkie tak że chuj, sprawdź sobie autopotamus na Instagramie, nie przejmuj się małym wynikiem, owszem mało ale twoje palonko i fajnie mieć hobby, sadź ucz się i rozwijaj Autopotamus 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano Niedziela o 00:15 @JarzynaSWDN dokladnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach