PogromcaBaobabow 173 Napisano 27 Sierpnia @Boczelli kolejne listki trochę dostały po dupie ale jest stabilnie ładnie wszystko puchnie i pytanko flush będziemy robić ? I Gorilla dopiero kwitnąć zaczyna 🥺 boję się że wyjmę 3 a jedna zostanie i nie będę miał gdzie ususzyć tych co zetnę 🥺 niektóre mają kropki ale mało widać na zdjęciu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 27 Sierpnia @PogromcaBaobabow sama woda poki co. Flush nie potrzebny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia Związałem tak nie za blisko tego bambusa ? Nie będzie to wadzić ? Wieczorem zwiąże 3 pozostałe to się trochę miejsca więcej zrobi bo trochę czasu to zajmuje więc muszę je wyjąć z boxa będzie wygodniej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 28 Sierpnia @PogromcaBaobabow lepiej kilka bambusow do jednej doniczki zeby topy nie nachodzily na siebie, a najlepiej kazdy wiekszy szczyt do swojego bambusa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia @Boczelli korzenie nie dostaną po dupie jak je tak będę przebijał ? @Boczelli tylko też nie wiem czy tle bambusow ogarnę topy niby się nie dotykają ale już sam niewiem jak to zrobić dobrze 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 28 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow mozesz na każdym rogu donicy dac po 1 szt od zewnętrzej strony, przewiercić donice i przymocować je drutem czy trytytkami do donicy.Wbicie kilku sztuk w ziemie tez ich nie zabije, także opcji jej duzo. Edytowane 28 Sierpnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia @Boczelli przyjacielu doniczka nie ma rogów 🤪 nie no wiem o co chodzi wbije po 4 na doniczkę może starczy na krzyż zrobię i będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 28 Sierpnia @PogromcaBaobabow aa no tak zapomniałem ze masz te szmaciane donice. No to wbijaj, 4bambusy na 1szt powinny wystarczyc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia @Boczelli takie liście nie są problemem ? To główny szczyt największy co prawda ale czy będzie się rozwijał do końca i czy te liście pełnią swoją funkcję w takim stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 28 Sierpnia @PogromcaBaobabow popalone są pewnie od nawozów lub lampy. To problem, ale już nic z tym nie zrobisz będzie rósł dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia @Boczelli no to po nawozie tak się zrobiło Gorilla tylko jest nienaruszona co dziwne bo każda dostawała tyle samo dużo przez to oberwą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia (edytowane) ja na twoim miejscu bym ucial wiatraki popalone moze, ja robie tak ze wycinam zawsze liscie z niedobormai czy nadwyzka i sprawdzam czy na nowych dalej sie to dzieje i czy trzeba robic cos dalej... ale ja moge byc cienki bolek i sie nei znac Edytowane 28 Sierpnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia @wanda wyjebal wiatraki ? Dziś będę bambusy mocował to mogę powycinać te bardzo zajechane liście ale czy znów nie dostaną po pizdzie od stresu 🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia wydaje mi sie że stosunek stres a doswietlenie nizszych topkow bo widze na zdjeciu ze juz wiatraki je przyslaniaja bedzie na plus dla ciebie ale moze niech @Boczelli sie wypowie bo ja amator jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 28 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow @wanda no mozesz je obcinac ale nie musisz. Twk jak wyzej obserwuj nowe liscie czy sie cos na nich pojawia i sama woda w dalszym ciagu ewentualnie tam jedna roslinka jest chyba sporo jaśniejsza to ona moze dostac troche nawozu Edytowane 28 Sierpnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia @Boczelli no Gorilla chociaż widzę teraz że też ma jeden liść minimalnie odjechany chociaż od nawozu to a nie od lampy bo lampa by przypaliła te wyżej chyba że się mylę no i ona miała więcej liści więc miała gdzie to magazynować przez to że jest dużo bardziej zarośnięta niż pozostałe powbijam dziś bambusy i wyślę fotkę jescze na koniec a goryl jak na innych nic nie wyskoczy to dostanie nawóz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 28 Sierpnia @Boczelli ostatni raz te suki puszczam samopas miałeś rację mało brakło by przy wyciąganiu się połamały… jescze przejebane to ułożyć jak jest tak ciasno jak są niskie krzaki to sobie fajnie można kontrolować i ta Gorilla tu mi tak uprzykrza… rozłożyła się jak Ruscy na mapie… 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 29 Sierpnia @PogromcaBaobabow taki lekki nielad sie zrobil😅 ale bambusy powinny uratowac sytuacje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 29 Sierpnia @moonka masz może lampę z Mars hydro z sterownikiem ? Bo działało ciągle a teraz zgasić mogę ręcznie przez aplikację ale jak ustawię godzinę to przestała reagować i nie gaśnie 🥺🥺🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,249 Napisano 29 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow niestety nie. Ale slyszalem, ze apka lubi sie gubic i ludzie z niej rezygnuja Edytowane 29 Sierpnia przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach