PogromcaBaobabow 150 Napisano 22 Sierpnia @Boczelli mój mentorze osiągamy dobre wyniki i teraz tak trochę od tych nawozów dostały niektóre liście czyli teraz będę podlewał woda i calmagiem kiedy wznowić nawożenie ? I flusha będziemy robić ? Bo nie wiem ile wody przygotować a Gorilla jescze nie kwitnie co dziwne wstawiam fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 22 Sierpnia @PogromcaBaobabow już nie przesadzaj, żaden ze mnie spec. Podlej je po prostu kolejne 3-4 razy sama woda i zobaczymy co dalej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 22 Sierpnia @Boczelli jakbyś miał dwie uprawy tylko więcej niż ja to już cię czyni lepszym więc dziękuję za jakiekolwiek twoje wsparcie 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 24 Sierpnia @Boczelli mamy problem dwa liście wyglądają tragicznie 🥺 niewiem czy nie będzie gorzej jak to jebana organica posłałem już raz woda sama jutro kolejny ale obawiam się To nie będzie niedobór fosforu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 24 Sierpnia @PogromcaBaobabow maja o duzo za duzo azotu bo są prawie czarne. Mogą być zablokowane przez wcześniejsze przenawożenie. Dalej lej sama wode. Masz miernik ph wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 24 Sierpnia @Boczelli tak za każdym razem 6,3 calmag mogę lać ? Zablokowane raczej nie bo z dnia na dzień rosną ale dziwnie że tylko dwa trzy liście tak wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 24 Sierpnia @PogromcaBaobabow calmagu mozesz dac jakas mała dawke typu 1ml/l. Jak będziesz podlewal to zmierz ph wody która wypływa od spodu donicy w każdej sztuce i daj znać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 24 Sierpnia @Boczelli ciężko tak będzie zmierzyć bo nie mam podstawek 🥺 chyba że wyciągnę do podlania ale potrzebuje trochę tej wody żeby miernik zanurzyć ppm też zmierzyć ? W ogóle bardzo po pizdzie dostaną ? Czy nie są tak mocno przenawozone ? I czy jak będzie sama woda lana to im pomoże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 24 Sierpnia @Boczelli a jakby wypłukać ziemię 5l na doniczkę przelać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 24 Sierpnia @PogromcaBaobabow to postaw na czymś i zbierz te wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 24 Sierpnia @Adi_ejol no będę musiał wyciągnąć dać na podstawkę i podlać jutro będę podlewał i sprawdzę ppm i ec też zmierzyć ? I te liście już tak zostaną do końca ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 24 Sierpnia @PogromcaBaobabow no te co uschną to już się nie poprawią, ale moim zdaniem tym co wrzuciłeś to daleko do tragedii xD ja miałem całego uschniętego krzaka i normalnie go doprowadziłem do końca. Oczywiście plon był mikro ale kopie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 24 Sierpnia @Adi_ejol ale to aż tak bardzo to wpłynie na plon ? Jak tylko 3 liście padły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 24 Sierpnia @PogromcaBaobabow najpierw sprawdź to ph I dopiero będziemy myśleć o jakimś plukaniu lub nie. Nie panikuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 414 Napisano 24 Sierpnia @PogromcaBaobabow mówię o swoim krzaku który wyglądał jakby w niedalekiej odległości doszło do wybuchu atomowego, a u ciebie to się gowno stało jak narazie Masz na uspokojenie, i nawet z tego wyszło 15g które sobie smołcze przy urlopie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 24 Sierpnia @Boczelli jutro będę podlewał i postaram się sprawdzić to ph i jeszcze pytanie kiedy lampę wkręcamy na 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 25 Sierpnia @PogromcaBaobabow a ile % masz teraz? Tam jedna jeszcze nie kwitnie, dobrze widze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 25 Sierpnia @Boczelli no dokładnie Gorilla coś odpierdala mam na 80% zrobiłem pomiar 6,3 Ph 1380 PPM 2,7 ms 6,3 Ph 1410 PPM 2.7 ms 6,5 Ph 1400 PPM 2,7 ms 6,6 Ph 1100 PPM 2,0 ms @Boczelli i będziemy jescze coś cięli czy już nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,159 Napisano 25 Sierpnia @PogromcaBaobabow ph jest dobre. Lej po prostu narazie sama wode. Fryzjer nie ma sensu, chyba ze cos tam zaslania szczyty to wytnij. Lampe za kilka dni mozesz dac już na te 100%. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 150 Napisano 25 Sierpnia @Boczelli ok dzięki 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach