Boczelli 3,188 Napisano 19 Sierpnia @PogromcaBaobabow to wejdzie ci 8x11l i osuszacz na styk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli 11 będzie ok ? Dzięki śliczne za pomoc najwięcej się tu udzielasz 🔥 @Boczelli tylko czy on nie będzie zasłonięty żeby się nie spalił 😂😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 19 Sierpnia @PogromcaBaobabow 8 się fizycznie zmiesci, ale moim zdaniem lepiej zrobic 5szt. Ale rob jak uważasz twój ogrodek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 19 Sierpnia @Boczelli hmmm mogę zrobić tak albo tak ale walnę chyba jedną odmianę jak 8 wpłynie. Na plony to mogę zrobić 5 u ciebie to ładnie wyglądało gęsto na nisko a nie jakieś kurwa Baobaby jak u mnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 19 Sierpnia Tutaj cały rok pada śnieg 😍😍😍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 20 Sierpnia @Boczelli to nie jest problem jak tak skacze ? Nie spleśnieje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 20 Sierpnia @PogromcaBaobabow za wysokie te skoki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 20 Sierpnia (edytowane) @Boczelli no ja niewiem co on odpierdala w sumie może być tak że niżej jest bardziej sucho i skacze niewiele a na górze takie coś chyba że przez to że wyciąg dałem na 25% @Boczelli dałem teraz wyciąg na 50% od rana i skacze 45/55 max zobaczymy z czasem a takie skoki normalne nie szkodzą ? Edytowane 20 Sierpnia przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 20 Sierpnia (edytowane) Naszło mnie przez to żeby zrobić następnym razem zajebisty filmik bo ten to tak poglądowo 😂 A za duży to się nie pochwalę 😂 Edytowane 20 Sierpnia przez PogromcaBaobabow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 20 Sierpnia @Boczelli od godziny 8 ustawiłem osuszacz na 40% i skacze do 55 56 ja nie wiem jak temu zaradzić u Ciebie też tak skacze ? Mogę ustawić 35 ale wydaje mi się że będzie już za mało @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 20 Sierpnia @PogromcaBaobabow no on się załącza na 55 i zbija to normalne nie panikuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 20 Sierpnia @Adi_ejol zobacz poprzednie foto byl ustawiony na 45 a skakał do 60/70 niby tylko chwilowe bo powiedzmy 5 min ale zobacz jak to wygląda dziwnie ja niewiem czy taka praca tego urządzenia jest ok czasem trzyma ciągle a czasem skacze teraz jest 40 ustawione i dochodzi do 55/57 max i spada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 20 Sierpnia @PogromcaBaobabow no załącza się na 15% powyżej ustawionej wartości i zbija xD Jak miałoby to inaczej działać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 20 Sierpnia @Adi_ejol ale takie parabole to nie problem ? Grzebień na wykresach be like @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 20 Sierpnia Mysle, ze powinienes miec na to wyjebane Ewentualnie ustaw na 35 to będzie oscylowało między 35 a 50 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 20 Sierpnia Jest dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 49 Napisano 20 Sierpnia @PogromcaBaobabow Nie myślałeś o przerwie w wakacje? Takie temperatury to porażka w boxie. Przy tej temperaturze zabijasz terpeny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 20 Sierpnia @PogromcaBaobabow w jakich godzinach masz włączoną lampę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 20 Sierpnia @Adi_ejol 6:00-00:00 Właśnie dziś przed zgaśnięciem będę podlewał 3ml top i 3 Bloom na następny raz zwiększyć ? Czy tyle będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 419 Napisano 20 Sierpnia Mnie o nawozy nie pytaj xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach