Skocz do zawartości
PogromcaBaobabow

Lemonade Purple x3 Gorilla Glue x1

Rekomendowane odpowiedzi

dobra polska instrukcja się znalazła to odgrzybianie urządzenia myślałem że to jest mniejsze 😂 musiałem zamknąć okna i drzwi i cały pokój suszyć dałem 40% niewiem czy nie może być spokojnie 50 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieple powietrze idzie do gory wiec moim zdaniem wyciag by pomogl bo usuwal by je z boxa. Ja na flo mam went wtlaczajacy mocniejszy niz wiekosc forum na wyciagi😅+ chyba z 5 wlotow pasywnych wyciag musi sie narobic ale obniza troche temperature przy osuszaczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow po co ci ten box jak stoi otwarty? 😅 Dajesz osuszacz do boxa, zamykasz i podkręcasz mocniej wyciag. Ewentualnie jeśli pomieszczenie w którym stoi box jest w miarę male to stawiasz osuszacz kolo wlotu pasywnego przy boxie, odpalasz i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Boczelli do boxa to go wsadzę jak doniczkę wyciągnę jedną 😂 myślałem tak zrobić na kolejną uprawę dać tylko 3 doniczki albo zamiast prawie 20l jakieś 10 bo masakra z miejscem a to ciągnie 200w więc jak będzie chodzić non stop to koszty prądu przerosną zysk 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku był otwarty box i wtłaczało powietrze prosto do środka to było 40% do 3 w nocy były okna drzwi pozamykane potem otworzyłem bo duszno w pokoju miałem ale wilgotność jakoś dużo nie spadła 🥺 niech pochodzi dzień z dwa i zobaczymy co z tego bd zbiornik na wodę był cały IMG_2615.jpeg.179ac32f2e6ce74aa2b397d9d328eaa8.jpeg

IMG_2616.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PogromcaBaobabow no może być otwarty, ale zapach bedzie sie wydostawal. Zamrożone butelki pomoga ale to musialbys kilka albo kilkanascie razy dziennie je zmieniac. Spróbuj podkrecic mocniej wyciag I wylot z Boksa skierować gdzieś na zewnątrz. U mnie przed takim zabiegiem z osuszaczem w boxie mialem po 35-37 stopni, teraz max 31.

Całego pomieszczenia ten osuszacz ci nie ogarnie tak zeby było ~40%? Wtedy w boxie powinno być okolo 45-50%.

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi