Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow z tych dwóch ja bym bral trotec. Usunięcie lisci nic ci nie da jak masz w pomieszczeniu wysokie rh. Dopoki ci osuszacz nie przyjdzie to podkrec mocniej mieszaka i wyciag I tyle. Edytowane 15 Sierpnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli mieszak na maxa chodzi a box jest otwarty bo mniejsza wilgotność jak przy zamkniętym co dziwne 😕 @Boczelli dobra poniedziałek będzie on jest 10cm większy od tej zabawki co kupiłem więc może jakoś go tam upcham 😍 czekam z niedoczekaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli a mógłbym je dziś już przyciąć byś mi pomógł żebym dobrych topów nie wyjebac 😂 tak po 21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow jak mam Ci pomóc? XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli żebym nie wyjebal dobrych szczytów które mają zostać 😂 bo ta lemoniada ma od samego dołu łodygi az do szczytów a chciałem dziś podciąć żeby się do soboty niedzieli zregenerować mogły przed podlewaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow to wyjmij rosliny z boxa pojedynczo, zrob im zdjecia od gory i od boku i zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli @Boczelli @Boczelli światło w domu jak w piramidzie kurw @Boczelli dobra to mogę ciąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow chujowo widac ale mozesz ciąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli dobra chuj te dolne wyjebac zrobię fotkę jak potnę @Boczelli coś ten deseń ? @Boczelli i czy te też ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,256 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow zostaw tylko to co siega do mniej wiecej 2/3 wysokosci krzaka a cala reszta wytnij. Takie jest przynajmniej moje zdanie chociaz sam nie usuwam praktycznie nic z rosliny a jedynie malutkie dolne boczne odrosty🙂 Edytowane 15 Sierpnia przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @moonka to chyba odjebalem 😂😂😂 @moonka to te boczne co od samego dołu ciąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow tak już zostaw. Jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia @Boczelli zaraz dwa ostatnie wstawię @Boczelli będzie ok ? Tych nie wiem czy nie wyciąć jescze 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 15 Sierpnia Ciąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 15 Sierpnia @PogromcaBaobabow tak, resztę już zostaw 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 16 Sierpnia Panowie a ta najwyższa mogę szczytem do namiotu przywiązać ? Czy nie urośnie już dużo coś ten tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 422 Napisano 16 Sierpnia @PogromcaBaobabow po co tak xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 16 Sierpnia @Adi_ejol żeby do sufitu nie wyrosła 😂 od szczytu do sufitu zostało 39cm a lampa i tak nie dojdzie tak wysoko Chyba że rzeczywiście tyrytytki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 16 Sierpnia (edytowane) @PogromcaBaobabow do namiotu lepiej nic nie wiązać, ale do donicy juz ok. Ewentualnie nagiac klipsami do lst, zobacz sobie u mnie w relacji No i trochę późno się obudziłeś na te treningi xd mysle ze one juz duzo nie pojda w górę. Edytowane 16 Sierpnia przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 173 Napisano 16 Sierpnia @Boczelli no mamy 40cm max więc jak pójdą 10 cm to będzie ok najwyżej zostawię i zobaczymy co z tego będzie ale wyrosły krowy miały mieć 80cm … Przesadziłem z Grow 😂 a właśnie teraz top bloom a grow już nie lać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach