Mnich 70 Napisano 12 Sierpnia Jak w temacie, macie jakieś swoje sprawdzone ? Chciałbym przed ścinaniem sprawdzić trichomy, przydałby by się jakiś sprawdzony przez was. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 12 Sierpnia @Mnich w growshopach są i działają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 12 Sierpnia @Tester domyślam się, myślałem że macie jakieś swoje już sprawdzone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,165 Napisano 12 Sierpnia (edytowane) Zwykly z aliexpres za 3e wystarczy. Taki ręczny albo z klipsem na telefon. Mam kilka roznych bo zawsze myslalem ze nowy kolejny bedzie lepszy, ale to wszystko to samo i każdy spełni swoją funkcję. Ważne żeby miał przybliżenie regulowane i co najmniej x60 Edytowane 12 Sierpnia przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 13 Sierpnia Dzięki za odpowiedź, nie włączyłem powiadomień i dopiero zauważyłem w ogóle że coś napisałeś. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach